Senior Management Consultant till Bisnode Analytics & Advisory

Rekryterare
Bisnode
Plats
Frösunda, Solna
Annonserat
den 27 mars 2018
Stängs
den 26 april 2018
Kontakta
Jessica Bauer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Motiveras du av att skapa värde för kund med hjälp av analys kombinerat med affärsutveckling? Bisnode erbjuder dig en spännande tjänst där du får driva kundunika uppdrag som hjälper kunder fatta bättre beslut utifrån datadrivna insikter.

Om tjänsten
Analytics & Advisory är Bisnode Sveriges konsult- och analysavdelning. Vi utgår från våra kunders behov och skapar träffsäkra och långsiktiga lösningar. Tack vare tillgång till omfattande data, som kombineras med våra kunders befintliga information, kan vi erbjuda unika insikter, skarpa analyser och affärsdrivande strategier.

Som Management Consultant kommer du tillhöra rådgivningsenheten Business Advisory (BA), som är en del av Analytics & Advisory. Inom BA arbetar vi med att växa engagemanget hos kund genom att fokusera på kundunika lösningar. I din roll kommer du få möjlighet att både sälja, projektleda och leverera i kunduppdrag. Du ansvarar för att driva och delta i kundprojekt med interna och externa projektdeltagare och agera rådgivande mot kunden. 

Att vara delaktig i affärsutveckling och merförsäljning mot existerande kunder är en naturlig del av rollen. Du kan identifiera nya affärsmöjligheter och ta fram projektförslag, som ofta är en kombination av analys, rådgivning och produkt. I rollen kommer du även genomföra möten hos kunder, som visat intresse för att utveckla sin verksamhet med hjälp av datadriven analys och strategi. Detta sker oftast tillsammans med kollegor på Analytics & Advisory eller kundansvarig inom säljorganisationen. 

Vad erbjuder Bisnode dig? 

Bisnode är ett spännande företag med en tydlig utvecklingsagenda; att ligga i framkant inom analys och smart data. En perfekt arbetsplats för dig som vill utvecklas i rollen som managementkonsult och vill arbeta med projekt inom datadriven analys och strategi. Du kommer tidigt att arbeta nära våra kunder, driva projekt och i engageras i internt utvecklingsarbete. Inom enheten arbetar kollegor med en hög kompetens inom kredit- och marknadsanalys B2B/B2C och affärsutveckling. 

I rollen ingår bland annat:

• Planera och projektleda uppdrag med interna/externa resurser och vara delaktig i projekt av varierande karaktär och komplexitet
• Delta i och driva utveckling och försäljning av våra tjänster inom rådgivning och analys; från behovsanalys till framtagande av uppdragsförslag 
• Ta fram deskriptiva och exekutiva rapporter och presentationer utifrån analyser samt formulera slutsatser och rekommendationer
• Leda workshops, sammanställa och analysera information, genomföra research, enkätundersökningar, intervjuer m.m.
• Delta i erbjudandeutveckling och paketering av nya tjänster och produkter 

På Bisnodes kontor i Frösunda, Solna arbetar ca 500 medarbetare.

Är det här du?
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna i en roll som strategi- eller managementkonsult eller i uppdrag kopplat till strategi och affärsutveckling. För att vara framgångsrik i rollen har du god vana av projektarbete med olika metoder och analys för att hjälpa bolag växa och effektivisera sina verksamheter. I bagaget har du en examen inom ekonomi, civilingenjörsutbildning eller motsvarande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Då rollen innebär kundkontakt är det viktigt att du motiveras av att samarbete, bygga relationer och skapa sunda affärer. För att trivas i rollen är du nyfiken, resultatorienterad och drivs av att lära dig nya saker av olika karaktär och komplexitet. Du är lyhörd med en analytisk ådra och affärsmässigt tänk, vilket gör att du lätt förstår kundens utmaningar och kan utforma relevanta förslag på hur kunden kan utvecklas i önskad riktning. Tillitsfull, ansvarstagande och en god lagspelare är andra egenskaper som vi värderar högt. 

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bisnode med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Bisnode
Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin att kunna förädla, analysera och förstå data. Bisnode är dedikerade till att leverera insikter för att hjälpa våra kunder att fatta smartare beslut. Bisnode Sverige är en del av Bisnode-koncernen och är marknadsledande leverantör av affärs- och kreditinformation. Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och totalt är vi omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 800 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudkontor i Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb