Biträdande jurist till växande juridisk byrå

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 27 april 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en biträdande jurist för tillsvidareanställning på en växande juridisk byrå, med en bredd av ärenden inom olika rättsområden. Detta är en roll där du successivt kommer att få mer ansvar och möjlighet till specialisering.

I rollen som biträdande jurist kommer du i första hand att bistå byråns klienter med rådgivning samt rättsutredningar. Du kommer inledningsvis även självständigt att:

-          handlägga juridiska ärenden av olika karaktär;
-          handlägga domstolsärenden samt;
-          själv ansvara för mål i domstol;
-          biträda mer seniora kollegor i större mål.

Vem är du?
Vi söker dig som vill antingen är i början av din karriär alternativt vill ta steget till att nu arbeta som biträdande jurist.

Du har en juristexamen i grunden och det är meriterande om du tidigare arbetat i en rådgivande roll. Det är mycket meriterande om du behärskar det arabiska språket i tal och skrift. Även andra språkkunskaper värdesätts.

Som person är du engagerad och ansvarstagande med hög servicekänsla och förståelse för vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga, gillar att vara en del av ett team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du erbjuds
Du erbjuds möjlighet till utveckling i en spännande roll inom ett företag som satsar på sina anställda!

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på anousheh@jurek.se alternativt på 0766-33 14 42. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb