Ekonomichef till Lynxeye AB

Rekryterare
Lynxeye AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Kontakta
Gustav Emthén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Lynxeyes huvudkontor vid Sergels Torg söker vi nu en operativ och engagerad Ekonomichef. Ditt huvudsakliga ansvar är att leda ekonomiavdelningen och säkerställa företagets redovisning och rapportering.

Vi söker dig som är civil- eller gymnasieekonom med gedigen och lång erfarenhet av kvalificerad redovisning. Troligen arbetar du idag i en operativ roll som ekonomiansvarig, redovisningschef, ekonomichef eller liknande. Har du därtill erfarenhet av konsultverksamhet, projektredovisning eller ägarledda bolag är det självklart meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du prestigelös och lösningsorienterad. Rätt kandidat trivs i en dynamisk miljö där du själv får skapa ordning och reda. Du uppskattar att definiera nya processer, rutiner och strukturer och du vill fortsätta att arbeta självständigt med bolagets redovisning, analys och uppföljning. Prestigelöshet är ett nyckelord i organisationen och du kavlar upp armarna och hjälper till där det behövs.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Ansvara för löpande redovisning, kvartal- och årsbokslut för samtliga bolag i koncernen.
  • Ansvara för bolagens moms- och skattehantering inklusive deklarationer
  • Budgetering och prognostisering, inklusive likviditetsplanering
  • Kontakt med och kravställare på såväl IT-support (extern) samt redovisningsbyrå och revisorer i Singapore och England
  • Leda och utveckla ekonomifunktionen
  • Vidareutveckla arbetsprocesser och rutiner för ekonomiavdelningen

Tjänsten är placerad på Lynxeyes huvudkontor vid Sergels Torg, du kommer att rapportera till vice VD och ha ett personalansvar för fyra medarbetare.

Vår företagskultur präglas av våra kärnvärden: ödmjukhet och passion för kund, talang och resultat. Vi känner en stolthet för det vi gör och har höga krav på kvalitét. Som konsulter arbetar vi i projekt gentemot deadlines, ibland med högt tempo. Därför arbetar vi som ett team där vi hjälper och stöttar varandra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kvaliteter.

Låter det här som något för dig? Då kan vi erbjuda dig ett arbete där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens och chans till utveckling i ett spännande företag. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Lynxeye med Future Value. 
För frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Gustav Emthén, 0767 – 83 55 90, gustav.emthen@futurevalue.se, eller Lisa Aspsäter, lisa.aspsater@futurevalue.se.

Om företaget
Vi är ett konsultföretag som hjälper våra kunder med kommunikation och varumärkesstrategi. Vi skapar varumärken som gör skillnad och hjälper därmed företag att utvecklas. Vi identifierar insikter om morgondagens behov, definierar meningsfulla framtida roller för varumärken och gör strategier till verklighet. Vi har verksamhet i Stockholm, London och Singapore, är ett 50-tal anställda och omsätter ca 80 miljoner.

Kontaktperson
Gustav Emthén
Rekryteringskonsult
0767-835590
gustav.emthen@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb