Gruppchef nybyggnad till Familjebostäder

Rekryterare
Familjebostäder
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 22 april 2018
Ref:
3764537808
Kontakta
Camilla Engström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Uppdraget
Familjebostäder har ett bestånd av fastigheter som är erkänt välskötta och vi bygger många nya lägenheter, därför rekryterar vi en ny gruppchef nybyggnad.

Som gruppchef nybyggnad har du ditt största fokus på mål och resultat. Detta genom att skapa en så effektiv och väl fungerande organisation som möjligt och arbeta med ständiga förenklingar och förbättringar. Med våra hyresgästers bästa i fokus strävar vi efter att uppfattas som moderna, professionella och överraskande bra.

Inom gruppen finns ett tiotal projektledare som du har personalansvar för, du arbetsleder även ett antal konsulter. Du är ombud i projekten men driver inga egna, men ansvarar för bolagets nybyggnadsprojekt från planering till avslut enligt satt process. Som gruppchef ansvarar du för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar och standarder inom uppställda ekonomiska krav. Projekten som bedrivs kräver entreprenadupphandling med myndighetskontakt, här är det viktigt att gruppchef nybyggnad är en stöttande funktion.

Våra förväntningar
För att passa i den här rollen tror vi att du har följande bakgrund:

  • Tekniskt gymnasium och gärna civil- eller högskoleingenjör alternativt motsvarande kompetens.
  • Dokumenterade ledaregenskaper, som chef eller projektledare.
  • 8-10 års praktisk erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
  • God kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området (LOU, ABT, AB, ABK)
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
  • God känsla för form, stil och utförande.
  • Dokumenterad förmåga att samarbeta och kommunicera internt och externt.
  • God IT-kompetens, främst Excel.

Personliga egenskaper
Du är en person som tar initiativ, driver dina processer framåt och uppnår resultat. Sätter upp och håller tidsramar.
Du är utåtriktad och skapar kontakt med andra och ser till att underhålla dessa. Som ledare motiverar du andra och ger förtroende till andra för att uppnå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet i gruppen.

Vi erbjuder
Det finns en stor och varierad projektportfölj. Vi är ett stabilt bolag och startar våra byggen oavsett konjunkturläge. Som gruppchef ombyggnad får du använda dina kunskaper med ett fokus på att utveckla och förbättra verksamheten. Du jobbar inom ett av de viktigaste områden som finns för Stockholm både på kort och på lång sikt; bostadsförsörjningen och en miljömässigt hållbar utveckling. Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du både ledare och en i gänget som jobbar för nöjda och trygga hyresgäster samtidigt som vi ser till att det byggs nya hyresrätter i Stockholm. Hos oss får du en yrkesroll där du gör skillnad i människors liv!

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som gruppchef nybyggnad passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 22 april 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticonkompetens.se eller på 0709-400 203

Liknande jobb

Liknande jobb