VD till Stockholms Tekniska Institut (STI)

Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 mars 2018
Stängs
den 28 april 2018
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

JOBBESKRIVNING

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. STI fokuserar helt på uppdraget att utveckla och bedriva hållbara utbildningar med hög kvalitet. STI bedriver idag utbildningar inom Yrkeshögskolan och erbjuder även kurser för företag. Utbildningarna är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är en viktig del i verksamheten. Läs mer på www.sti.se

Led utvecklingen av verksamheten till nästa nivå med fokus på externa kontakter

Om rollen
Som VD på Stockholms Tekniska Institut (STI) har du det yttersta ansvaret för verksamheten inklusive budget-, resultat- och personalansvar och rapporterar till en engagerad styrelse. Tillsammans med din ledningsgrupp driver du vidareutvecklingen av denna välorganiserade verksamhet. Du är engagerad i utvecklingen av befintliga och nya yrkeshögskoleutbildningar samt företagsutbildningar. Du representerar STI i olika externa sammanhang med fokus på att tillsammans med kollegorna skapa attraktiva utbildningar, fylla klassrummen med engagerade elever och vidareutveckla samarbeten med företag. 

Vi erbjuder en bred VD-roll hos en ledande yrkeshögskoleaktör med tillväxtfokus och gedigen historik. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering vid STI:s moderna lokaler i Liljeholmen. 

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet som verksamhetschef eller motsvarande med budget-, resultat- och personalansvar från en konkurrensutsatt tjänsteverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med företagsutbildningar och/eller kompetensförsörjningsfrågor inom företag.
Du har högskoleutbildning och ett tekniskt intresse. 

Du är en kvalitets- och resultatinriktad ledare som på ett lyhört sätt engagerar och skapar förtroende i verksamheten. Du har förmåga att få andra att växa. Du vill arbeta verksamhetsnära och har en prestigelös inställning till att hugga i där det behövs. Du ser till helheten, är drivande och beslutsför och har en lösningsorienterad inställning till utmaningar. Du har god kommunikativ förmåga samt ett genuint intresse av utåtriktat arbete, externa relationer, arbetsmarknadsfrågor samt omvärldsbevakning. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har STI valt att samarbeta med Constatera. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373. Ansök senast 22 april 2018 genom att bifoga CV och ansökningsbrev via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb