Studenter till deltids- och sommarjobb på snabbväxande Gazella - Recruitment Assistants

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 april 2018
Stängs
den 2 maj 2018
Ref:
2229
Kontakta
Markus Krieger

Gazella söker nu målinriktade studenter som vill hänga med på vår spännande tillväxtresa! Under 2018 fortsätter vi att expandera och digitalisera vår verksamhet, vilket innebär att vi nu startar upp en ny enhet med fokus på kandidatservice. Detta blir en funktion med ansvar för återkommande och personlig kontakt med alla våra kandidater. Detta möjliggör att Gazella kan upprätthålla en långsiktig, professionell och serviceinriktad upplevelse gentemot alla ekonomer i vårt nätverk. Vi söker dig som vill och har möjlighet att jobba deltid under terminerna samt heltid under sommaren, med möjlighet till fortsatt karriär inom bolaget efter avslutade studier. Som Recruitment Assistant kommer du vara en del av ett nytt team vars funktion bidrar till att effektivisera Gazellas rekryteringsprocesser. Dina arbetstider under terminerna är relativt flexibla, för att underlätta kombinationen av arbete och studier.

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Du kommer att arbeta i en kommunikativ och social roll med goda möjligheter att utveckla din förståelse inom ekonomi och finansområdet. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja vid vårterminsslutet och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Bibehålla goda relationer med den egna kandidatbasen
  • Kontakta nya kandidater och boka dessa på intervjuer som kan leda till nya rekryteringar
  • Samarbeta med och hjälpa rekryteringskonsulter med Search för att hitta de mest lämpade kandidaterna
  • Bygga relationer med kandidater som söker jobb via Gazella
  • Vara proaktiv i det löpande arbetet och noggrann med all administration

Erfarenhet
Vi söker studenter från universitet, yrkeshögskola eller motsvarande, gärna med tidigare arbetserfarenhet från servicerelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel och Word.

Egenskaper
Som person är du serviceinriktad, noggrann, och kommunikativ. Du är prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, samt genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. I ditt arbete är du målinriktad och lägger stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare är du en god lagspelare där du ska kunna stötta dina kollegor vid behov och ställa upp för övriga teammedlemmar.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 110 anställda, varav drygt 30 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre förmågor med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Markus Krieger.