Mälarenergi AB söker Enhetschef Underhåll till AO Värme

Rekryterare
Mälarenergi
Plats
Västerås
Annonserat
den 3 april 2018
Stängs
den 28 april 2018
Ref:
C18080/2018
Kontakta
Elin Tiger Mårtensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Mälarenergi

Om arbetsplatsen
Vill du göra skillnad där du är? 

På Mälarenergi är vi 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar. 

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor. 

Vår affärsidé 
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar. 

Vår vision 
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen. 

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi. 

Arbetsuppgifter
Mälarenergi AO Värme har som målsättning att fortsätta utveckla underhållsarbetet på Kraftvärmeverket mot ett proaktivt underhåll. Som Enhetschef inom underhåll kommer du att ansvara för grupperna mekaniskt underhåll och el, instrument och automation. Arbetet innebär bland annat att driva de strategiska frågorna för att utveckla till ett gemensamt underhåll. Du har en operativ gruppchef för respektive grupp som du har ett nära samarbete med och involverar i arbetet mot ett underhåll. Du har 3 personer som direkt rapporterar till dig och totalt är det 40 personer som arbetar på enheten för underhåll. Du ansvarar för att säkerställa att enheten tar ett gemensamt ansvar och jobbar strategiskt och kostnadseffektivt med att vidmakthålla- och återställa produktionsutrustningen. Du har ett ekonomiskt ansvar för enheten och arbetsmiljöansvar för dess personal. I din roll ingår även att arbeta med ständig förbättring inom ditt ansvarsområde. Som Enhetschef Underhåll är Underhåll är du en del av ledningsgruppen för produktion.

Kvalifikationer
DIN BAKGRUND 
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att leda andra med goda resultat, du har dessutom erfarenhet av att ansvara för en budget. Utbildning / certifiering EFNMS inom underhåll ser vi som meriterande. B-körkort är ett krav. 

DIN PROFIL 
Som person är du engagerad, stabil, har en god självinsikt och uthållighet. Du har lätt för att skapa förtroende, samarbete och relationer. Konstruktiv feedback ser du som ett verktyg för att utveckla både dig själv och dina medarbetare. Du har förmågan att ta tillvara på och utveckla medarbetarnas kompetens och drivkraft. Du uppmuntrar ett arbetsklimat där vi ifrågasätter och utmanar etablerade arbetssätt för att uppnå bästa resultat. Vidare är du strukturerad och organiserad och tar lätt till dig information som gör att du kommer till beslut. Du trivs att arbeta strategiskt och har förmågan att se vad som behöver göras och sätter mål och riktning för arbetet. Du är van att arbeta produktivt även i pressade situationer och hanterar stress lugnt och metodiskt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Vi ser gärna att du delar våra värderingar, vi vill framåt, vi är modiga och vi bryr oss. 

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2018-04-28
Referensnummer: C18080/2018

Välkommen att söka genom att:

  • Klicka på Ansök nedan

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktperson
Elin Tiger Mårtensson
Rekryteringskonsult på Experis 021-151203

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten. 

Besök gärna Jobba i Västerås på www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Liknande jobb

Liknande jobb