Vator Securites söker värdepappersjurist inom corporate finance

Rekryterare
Vator Securites
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 april 2018
Stängs
den 5 maj 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består till stor del av första försvarslinjen av regelefterlevnad tillsammans med bolagets ledning för att upprätthålla en effektiv intern styrning och kontroll. I detta arbete ingår bevakning av regellandskap för värdepappersbolag, granska marknadsföringsmaterial, hjälpa till med implementering av ny lagstiftning, samt skapa och stödja processer för den dagliga operativa verksamheten utifrån regelefterlevnadsperspektiv. Härutöver kommer du att få arbeta med varierande finansierings- och kapitalmarknadstransaktioner och fungera som stöd åt såväl Vator Securities transaktionsteam som investerarkunder och företag som Vator Securities är finansiell rådgivare till.

Vem är du?
Du har juristexamen och minst tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på advokat- eller revisionsbyrå, bank, annat finansiellt företag eller relevant myndighet. Du kan orientera dig i regelverk som styr värdepappersmarknaden, såsom MiFID II, penningtvättslagen och marknadsmissbruksförordningen. Därutöver är det starkt meriterande om du besitter goda associationsrättsliga och aktiemarknadsrättsliga kunskaper.

Du är driven och gillar ett högt tempo där du får arbeta nära affären. Du är prestigelös och har lätt att etablera relationer.

Du erbjuds
Vator Securities intäkter har sedan start årligen vuxit med 100 %. Firman bistår några av Sveriges mest spännande bolag inom healthcare med finansiell rådgivning i samband med börsintroduktioner och andra relaterade kapitalmarknadstransaktioner. Samtliga Vator Securities uppdrag har genererats på kundens begäran om att få Vator Securities som rådgivare baserad på referenser från andra nöjda kunder. På Vator Securities kommer du att arbeta med exceptionellt ambitiösa medarbetare med visionen att etablera firman som ett nordiskt Investment Banking Power House inom healthcare-sektorn.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan inklusive kopior på betyg/examensbevis så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Vator Securities med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Vator Securities tillhandahåller ett stort utbud av kapitalmarknads- och rådgivningstjänster till ledande publika och privata tillväxtföretag med tonvikt på healthcare-sektorn (life science, medicinteknik och diagnostik), samt investeringstjänster till sofistikerade, professionella och institutionella investerare. Vator Securities grundades 2009 i Stockholm och är till huvuddelen en partnerägd firma. Bolaget har ca 20 anställda, varav en chefsjurist, och behöver nu förstärka med en ytterligare en jurist.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb