Ekonomiassistent i bred roll till VGH Sverige AB

Rekryterare
VGH Sverige AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 april 2018
Stängs
den 29 april 2018
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent i bred roll till VGH Sverige AB

Arbetsbeskrivning
Detta är en bred roll som ekonomiassistent där du arbetar med leverantörsreskontra, fakturering och med att ta in betalfiler från banken samt med påminnelse- och kravhantering. I ditt arbete ingår också att ta emot besökare och öppna dörren samt hantera förekommande administrativa uppgifter. Vår avsikt är att denna tjänst också ska fungera som backup och stöd i hanteringen av vår löneadministration. 

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Aröd och tillsammans med dig blir vi sex personer på vår ekonomifunktion. 

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter och som trivs i en roll som ekonomiassistent. Har du tidigare arbetserfarenhet inom entreprenad- eller byggbranschen är det meriterande och likaså är erfarenhet av löneadministration. Vana av Visma Business som vi arbetar i är självfallet också ett plus.

Som person är du positiv och flexibel med en lösningsorienterad inställning. I ditt arbete är du noggrann och strukturerad samt proaktiv och självgående. Du ser dig som en trygg och prestigelös person med lite skinn på näsan. Vill du vara en del av ett växande bolag som präglas av entreprenörsanda är du den vi söker!

Om företaget
VGH Sverige AB installerar, konstruerar, optimerar och servar ventilations- och VVS anläggningar över nästan hela västra och östra Sverige genom sju starka bolag. Bolaget grundades 1990 och är ett av de större privatägda bolagen inom vår sektor. Läs gärna mer på VGHAB.se 

Vi utökar nu vår ekonomiavdelning med ytterligare en ekonomiassistent!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Välkommen med din ansökan senast 29 april, urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har frågor på telefon 031-333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb