Ålandsbanken söker Servicerådgivare till Premium Banking i Malmö

Rekryterare
Ålandsbanken
Plats
Malmö
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 6 maj 2018
Kontakta
Jonny Björklund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med i vårt vinnarteam!

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi söker Servicerådgivare till Premium Banking i Malmö

Vi söker dig som brinner för service, trivs med administrativa uppgifter och som vill vara med och utveckla vårt kontor i ”Glasvasen” på Carlsgatan 3 i Malmö. Vi är idag 11 anställda på kontoret och befinner oss i en stark utvecklingsfas. Du kommer att arbeta i ett team som är ansiktet utåt mot våra befintliga och potentiella kunder. Tillsammans med dina kollegor kommer du hantera kunder på vårt kontor, via telefon och mail. Du kommer att ha egna kunder tillsammans med en rådgivare där din roll är att hjälpa kunden med vardagliga banktjänster och assistera rådgivaren. Teamet ansvarar även för kontorets kundträffar och övrig administration. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom Premium- och Private Banking.  

Din profil
För att passa i rollen är det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om att ta kontakt och har förmågan att skapa bra kundrelationer. Det är även viktigt att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt.  

Din bakgrund
Vi tror att du har minst 2-3 års erfarenhet av liknande tjänst på ett bankkontor eller i en kundtjänst och vill utvecklas vidare. Erfarenhet av försäkringar eller back office-arbete kan också vara en lämplig bakgrund för rollen. Swedseclicens för rådgivning respektive bolånerådgivning är en merit. En akademisk examen är även det en merit.

Att bli en del av oss
Som en del i vårt team i Malmö erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord: Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar kring tjänsten ger Kontorschefen i Malmö Jonny Björklund, e-mail: jonny.bjorklund@alandsbanken.se mobil: 0722-32 21 25 eller HR-chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan och CV genom att klicka på knappen till vänster senast 06.05.2018. Urval och intervjuer sker löpande. 

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter närmare € 5.300.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.