LOS Energy söker en lysande ekonom till avdelningen Business Support

Rekryterare
LOS Energy
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 april 2018
Stängs
den 19 maj 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du erfarenhet av att arbeta med fakturering, och vill utvecklas långsiktigt hos ett framtidsinriktat och miljömedvetet bolag i energibranschen? Då vill vi gärna få kontakt med dig!

Om tjänsten
LOS Energy söker nu dig som vill arbeta med faktureringen, där du kommer att ingå i företagets Business Support-funktion. Du kommer att sköta faktureringen gentemot våra företagskunder, och löpande säkerställa att dessa rutiner fungerar.

I rollen ingår även regelbunden kontakt och möten med kunder, samt hantering av kundspecifika rapporter. 

Du kommer även att få möjlighet påverka ditt arbete och vara med i förändringsarbetet kring produkter och tjänster.

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng med högt i tak och mycket glädje på jobbet! LOS Energy sitter vid Hötorget i centrala Stockholm.   

Lämplig bakgrund
För att ha kraften att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har arbetat ett par år med ekonomirelaterade uppgifter, och är van vid att hantera komplexa faktureringsprocesser. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet, ur bokföringssynvinkel men också från ett administrativt perspektiv. I rollen kommer du också ha glädje av dina matematiska kunskaper och din vilja att överträffa kundens förväntningar. Det är även önskvärt att du har tidigare erfarenhet av arbete inom energibranschen.

Du talar svenska och engelska, och har god vana av att arbeta i Excel samt en god allmän systemvana. Vi jobbar i ett flertal egenutvecklade system, vilket ställer krav på din förmåga att sätta dig in i sådana.

Som person tror vi att du är social och utåtriktad, eftersom en hel del interna och externa kontaktytor ingår i tjänsten. Vidare har du en god förmåga att planera och arbeta proaktivt, samt är noggrann och strukturerad.

Du är en person som ser utvecklingspotential och förbättringsmöjligheter, och som bidrar med förbättringsförslag och nytänkande. För rätt person finns det mycket utrymme för utveckling!

Vi ser fram emot din ansökan!   

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering hos LOS Energy, som sker i samarbete med SJR. Tjänsten är en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

LOS Energy är en av de största portföljförvaltarna på den nordiska elmarknaden. LOS Energys 65 anställda i Sverige och Norge hanterar en nordisk företagsportfölj om ca 22 TWh, motsvarande 6 % av den nordiska elförbrukningen. Affärsidén är att ge stora köpare och säljare kontroll över sina elpriser via terminshandel på den nordiska elbörsen samt tillhörande administrativa tjänster. Man hjälper också kunderna att nå sina miljömål genom att sälja grön el och olika lösningar för att minska kundernas klimatavtryck. LOS Energy flyttar sitt kontor den 1 juni till centrala Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb