Biträdande jurist till Kompass Advokat

Rekryterare
Kompass Advokat
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 30 maj 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

KOMPASS ADVOKAT

Kompass Advokat söker biträdande jurist

30-04-2018

Om verksamheten
Kompass Advokat är en nischbyrå inom försäkring/finansiell reglering, dataskydd och marknadsföring. Dessutom har vi en solid grund inom avtals- och bolagsrätt. Byrån bildades 2006 och vi sitter i vackra lokaler i Gamla Stan i Stockholm.

Vi är i dagsläget sju anställda och behöver nu förstärkning av ytterligare en biträdande jurist.

Arbetsbeskrivning
Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med kvalificerade uppdrag tillsammans med kunniga och ambitiösa kollegor som drivs av att underlätta och skapa affärsnytta i klientens praktiska verklighet. Du kommer ges möjlighet att arbeta inom våra fokusområden där flera av våra klienter är marknadsledande inom sina respektive branscher. Genom vårt sätt att arbeta kommer du tidigt att få klientkontakt samtidigt som du kontinuerligt har tillgång till partners och andra seniora medarbetare som både utmanar och stöttar dig i ditt arbete. Vi jobbar som bäst när alla trivs och därför präglas vår verksamhet av delaktighet och ett hållbart arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär på en advokatbyrå, kanske har du också suttit ting. Du har goda betyg och ett genuint intresse för affärsjuridik, särskilt inom något av våra fokusområden. Du har en stark servicekänsla och drivs av att förstå och stötta klientens affär och specifika förutsättningar. Som person är du positiv och engagerad, snabb på att förstå och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och inge förtroende. Du är en prestigelös och praktiskt orienterad problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Du har en förmåga att ha många varierande arbetsuppgifter igång samtidigt som du kontinuerligt driver framåt.

Du erbjuds
Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en liten organisation som präglas av samarbete och arbetsglädje. Vi erbjuder dig att vara del av ett team med stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Vår kultur präglas av stort inflytande för alla medarbetare och stolthet över vad vi åstadkommer som jurister och företag. Våra biträdande jurister har en marknadsmässig grundlön och även del i byråns överskott.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kompass Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb