Kundansvarig till Svenska Skeppshypotek

Plats
Göteborg
Annonserat
den 7 maj 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kundansvarig till Svenska Skeppshypotek

Om företaget                             
Svenska Skeppshypotek är sedan 1929 närvarande inom den svenska rederinäringen. Förutom att vara en möjlig långivare inför investeringar i fartyg är vi en neutral rådgivare och diskussionspartner. Vår kompetens och vårt mångåriga engagemang gör oss till en trygg finansiell partner med stor förståelse för rederinäringen och dess särdrag. Våra kunder består av svenska rederier och utländska rederier med anknytning till Sverige. www.svenskaskeppshypotek.se

Vår verksamhet växer och vid årsskiftet uppgick balansomslutningen till 8,7 miljarder kronor. Vi ser dessutom möjligheten att medverka till fler affärer. Därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en kundansvarig.

Arbetsbeskrivning
Som kundansvarig hos oss arbetar du med finansiering av fartyg för svenska och utländska rederier. I rollen fungerar du även som rådgivare och diskussionspartner. Du arbetar med kreditbedömningar, analyser, uppföljning och rapportering. Du arbetar även proaktivt i kontakter med banker, kunder, försäkringsbolag och andra organisationer. Du ingår i ett team om sju engagerade och kompetenta kollegor.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik. Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete med företagsfinansiering, kanske som företagsrådgivare i bank, alternativt är du i början av din karriär och relativt nyutexaminerad. Viktigast är att du har ett genuint intresse för affärer, stor förståelse för siffror och en analytisk ådra.

För att lyckas i rollen krävs att du är drivande, förtroendeingivande och kreativ då du diskuterar och förankrar lösningar för kunden. För att passa in hos oss är du en lagspelare som tycker om att dela med dig av din kompetens och erfarenheter med dina kollegor. Du har hög integritet samt god förmåga att skapa förtroendeingivande relationer. Vi ger alltid det lilla extra för att leverera kvalitet och göra våra kunder nöjda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 maj 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77.

Varmt välkommen med din ansökan!