Redovisningsekonom till Flextrus i Lund

Rekryterare
Flextrus
Plats
Lund
Annonserat
den 29 maj 2018
Stängs
den 28 juni 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till Flextrus i Lund

FLEXTRUS – DET NATURLIGA VALET FÖR KRÄVANDE FÖRPACKNINGSKUNDER 

Vi är ledande inom flexibla miljöanpassade material till livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra kunder marknadsför, skyddar och bevarar sina produkter på bästa sätt genom att använda våra förpackningsmaterial med avancerade barriäregenskaper och snyggt tryck. Flextrus har tre fabriker i Sverige och en i Storbritannien. Vi ingår i ÅR Packaging. www.flextrus.com

Söker du en självständig roll där du såväl erbjuds som förväntas ta ett stort ansvar? Tycker du om att se till både redovisning och verksamhet och hur delarna påverkar varandra? Då är rollen som redovisningsekonom hos Flextrus något för dig.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
Du delar tillsammans med en kollega på ansvaret för enheterna i Lund och Halmstad med arbetsuppgifter som fakturahantering, matchning och kontering, löpande bokföring, moms, avstämningar och kundfordringar. Vid rätt förutsättningar och intresse kan det på sikt bli aktuellt att bli mer delaktig i t.ex. bokslutsarbetet och i arbetet med att utveckla processer och rutiner. 

Lämplig bakgrund
Du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande roll. Exakt hur många år du har arbetat är inte av lika stor vikt som att du förstår och känner dig säker i din roll och brinner för det du gör. Du har erfarenhet av integrerade affärssystem, högst meriterande med SAP, och Excel. Du har goda kunskaper i engelska. 

Som person är du analytisk, serviceinriktad, positiv och flexibel. Att alltid arbeta noggrant och strukturerat är en självklarhet för dig. Du är initiativrik och nyfiken, tycker om ett visst tempo och puls samt trivs med att arbeta brett mot organisationen. Din känsla för detaljer är lika god som din känsla för helhet och du kan och vill förstå. Vidare har du ett stort intresse för redovisning och legala frågor, god förmåga att prioritera och att arbeta mot deadlines.

Ansökan
Är detta din nästa utmaning? Sök då gärna omgående, vi arbetar med löpande urval. Flextrus samarbetar med SJR - har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb