Danske Bank

Danske Bank söker Internrevisor

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 maj 2018
Stängs
den 18 juni 2018
Ref:
19015
Kontakta
Miriam Gyllenros
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en strukturerad lagspelare med viss erfarenhet av revision från en stor finansiell verksamhet? Vill du vara med och ta revisionsområdet till nästa nivå i en av Nordens största banker? Vi växer och söker nu en ny internrevisor!

Danske Bank Group Internal Audit utgörs av ca 100 professionella och engagerade medarbetare i olika länder. I rollen som internrevisor blir du en del av ett team som jobbar inom ett område som står högt på den strategiska agendan i Danske Bank. Internrevisionens roll är att förbättra samt hjälpa Danske Bank att uppnå sina mål genom att på ett systematiskt sätt utvärdera och förbättra effektiviteten i riskhanterings-, kontroll och styrningsprocesser på tvärs i koncernen. 

I den här rollen kommer du att delta i, samt ta ansvar för, olika revisionsuppdrag av operativa förhållanden, där både nationella och internationella krav behöver beaktas. En naturlig del av ditt jobb blir därmed att samarbeta med dina kollegor i andra länder, främst Danmark, Norge, Finland, Nordirland och Baltikum. Du kommer också att delta i löpande utvecklingsprojekt, för att säkerställa att Group Internal Audit ligger i framkant när det gäller utveckling.
 
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, få ett stort kontaktnät och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen samt minst 2 års erfarenhet från intern- och/eller externrevision. Du vill fortsätta att utvecklas inom internrevision och få vara med att bidra med effektivisering och förbättring. Du har med fördel viss erfarenhet av risk-, redovisning-, och/eller regelverksområdet. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet inom den finansiella sektorn och det är meriterande om du har en certifiering från IIA såsom CIA, CCSA eller CRMA.

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en engagerad och energisk lagspelare som är van vid att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med att jobba med komplexa uppgifter, och har en relevant utbildning i kombination med kunskap om nationella och internationella krav inom den finansiella sektorn. Du är strukturerad och har ett stort intresse för att fördjupa dina kunskaper inom revision. Du är en god kommunikatör och flytande i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Är du intresserad?
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Head of Internal Audit Sweden Miriam Gyllenros +46 76 721 62 21.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-06-18.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.