3 söker bolagsjurist

Rekryterare
HI3G ACCESS AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 maj 2018
Stängs
den 30 juni 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och utmana den svenska telekommarknaden på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa? I den här rollen kommer du att vara en viktig del av 3s juristavdelning, med stort fokus på att driva förändring och effektivisering.

Juristavdelningen på 3 är övergripande ansvarig för alla legala ärenden som rör 3Sverige. Juristteamet ger bolaget juridisk support inom bolagets samtliga verksamhetsområden. Vi utökar nu teamet och söker ytterligare en driven och engagerad bolagsjurist. Du rapporterar till Chefsjurist/Team Manager Corporate Legal Counsels.

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist på 3 kommer du att arbeta aktivt i den operativa verksamheten. Du kommer ha en bred roll där du förväntas arbeta nära affären med allehanda juridisk rådgivning. Du kommer framför allt arbeta med avtals-, bolags-; och konsumenträttsliga frågor, men du förväntas också kunna ge löpande rådgivning inom andra rättsområden. I denna roll kommer du arbeta med bolagets finansavdelning och särskilt stötta dem med legal rådgivning,

Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag, gärna med inriktning mot IT/Telekom. Det är meriterande är om du har erfarenhet av finansrelaterad juridik och bolagsrätt. Som person är du engagerad, tydlig, noggrann, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ för att driva projekt och förbättringar. Du måste vara bekväm med att prioritera och att kunna ta beslut. Rollen kräver att du inspireras av ansvar, samt att du är serviceinriktad och drivs av att utveckla andra på ett coachande och pedagogiskt sätt. I övrigt har du en ödmjuk inställning, en mycket god kommunikativ förmåga och du kan entusiasmera dina kollegor både i det dagliga arbetet samt ur ett långsiktigt perspektiv i en bransch med hög förändringstakt. 3 har även licenser i Danmark samt bedriver ett nära samarbete med sina systerbolag i Italien, Österrike och England. Ett krav är därför att du obehindrat skriver och talar engelska då tjänsten innebär regelbundna internationella kontakter.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter och en central roll på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, engagemang och framåtanda.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar 3 med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85