Cybercom söker Head of Legal

Rekryterare
CYBERCOM GROUP
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 juni 2018
Stängs
den 1 juli 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Cybercom söker nu en Head of Legal till huvudkontoret i Stockholm. Du rapporterar till bolagets VD och sitter med i bolagets ledningsgrupp.

Arbetsbeskrivning
Som Head of Legal är du ansvarig för koncernens legala frågeställningar. Rollen är fokuserad på den svenska verksamheten där du förväntas ta en operativ roll och aktivt stödja de olika avdelningarna med juridisk rådgivning. Du kommer arbeta nära sälj och leverans och vid behov stötta i kundförhandlingar. Som del av ledningsgruppen förväntas du inte endast bidra med din juridiska kompetens utan också delta aktivt i såväl de strategiska frågorna som den operativa verksamheten. I övrigt kommer du arbeta med bland annat bolagsrätt, dataskydd, offentlig upphandling samt vara ett bollplank till HR.

Vem är du?
Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat minst fem år på bolag och/eller advokatbyrå. Vi ser gärna att du har branschspecifik erfarenhet från IT-bolag. Du är en driven jurist med förhandlingsvana, van att upprätta och förhandla IT-avtal, gärna med internationell erfarenhet. I övrigt har du en bred affärsjuridisk kompetens och trivs i en miljö där du får arbeta brett med fokus på verksamheten och affären. Som jurist är du affärsmässig, driven och kreativ. Du har van att bedöma och hantera risker. Du har en stor kommunikativ förmåga och är lyhörd inför verksamhetens behov. Du är van att arbeta självständigt och fatta egna beslut samtidigt som du trivs i nära samarbete med kollegor och med att arbeta i cross-funktionella team med andra delar av verksamheten.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en central och utmanande roll inom företaget med många kontaktytor både internt och externt. Hos oss arbetar vi nära kunden med korta beslutsvägar och engagerad personal.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Cybercom med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten
Cybercom är ett innovativt IT-konsultbolag med 20 års erfarenhet inom IT och kommunikationsteknik. Våra konsulter hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter för att stärka konkurrenskraften eller göra effektivitetsvinster. Cybercoms expertis täcker hela ekosystemet för denna kommunikation – Connectivity – och leverans sker både lokalt och globalt. Cybercoms huvudsakliga marknad är Norden med etablerade verksamheter i Sverige, Finland och Danmark. Polen och Indien är internationella kompetenscentra, som dels stödjer den nordiska affären och dels representerar egna specialistaffärer. Koncernen har cirka 1 300 anställda i fem länder.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85