Organisationskonsult till Maquire

Rekryterare
Maquire
Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 25 juni 2018
Kontakta
Gunilla Thulin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om du verkligen älskar att utveckla människor och organisationer, kanske det är dags att sluta.

Kanske har du kommit till vägs ände? Kanske har du jobbat som organisationskonsult i rätt många år och tycker att ditt jobb är det mest intressanta du kan tänka dig att göra, eftersom det ger så mycket tillbaka.

Kan det vara så att du coachat ledare, tränat ledningsgrupper och fått team och organisationer att fungera som välsmorda F1-motorer. Att du har gått vidare i ditt yrkesliv och fått allt större och komplexare uppdrag. Kanske till och med internationella storföretag eller offentliga organisationer.

Ändå är det något som saknas. Glöden har kanske svalnat och du längtar efter en förändring.

Tänk om du skulle snubbla över ett rekryteringsföretag som skiljer sig från andra rekryteringsföretag och som är smått besatt av idén om att skapa framgångsrika ledningsteam. Som inte ser rekrytering som lösningen på varje kompetensutmaning, utan som lika gärna utvecklar människorna inom företaget, och gör det så framgångsrikt att uppdragen kommer in i en strid ström. 

Tänk om du är en sådan som går igång på att utveckla effektivitet, samarbete och förändring med konkreta verktyg i bagaget, fast i ett annat sammanhang med andra kompetenser runt omkring dig. Att skapa nya affärer för kundernas skull och för din egen är som tändvätska för själen.

Om ord som dessa får ditt hjärta att slå några extra slag, så kan vi avslöja att vi är det där rekryteringsföretaget. Så om du vill ge dig ut på en ny spännande resa skickar du ett kort personligt brev och ditt cv på maquire.se. Dyker det upp någon fråga ringer du och pratar med Gunilla Thulin som är affärsområdeschef. Numret är 0735-49 99 00.

Om oss
Maquire AB är moderbolag till Maquire Sverige AB och Jerrie AB. Maquire grundades 2007 och är inriktat på rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare. 2012 föddes systerföretaget Jerrie som är specialister på att rekrytera just specialister. Sedan starten har företaget haft en årlig, lönsam tillväxt. Idag är vi 23 konsulter med kontor i Göteborg och Stockholm. Vi hjälper våra kunder att skapa framgångsrika företag och kunderna finns över hela Sverige. Se även maquire.se och jerrie.se.