Kvalificerad HR Business Partner till Finansinspektionen

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 4 juni 2018
Stängs
den 15 juni 2018
Ref:
1038
Kontakta
Linda Ullman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du finansmarknadens skarpaste?

Kvalificerad HR Business Partner

Som HR Business Partner på Finansinspektionens (FI:s) HR-stab arbetar du tillsammans med de chefer du stöttar för att genom strategisk kompetensförsörjning nå verksamhetsmålen. Din roll som strategisk partner är att utmana, stötta och vägleda ledningsgrupper och chefer i det dagliga arbetet. Förutom chefsstöd så ansvarar du för FI:s ledarutveckling och kompetensutveckling. Tillsammans med dina kollegor på HR-staben utvecklar du dessutom kontinuerligt processer och rutiner för HR-arbetet på myndigheten.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen, troligtvis som personalvetare eller motsvarande. Du har arbetat många år i en bred HR-roll där det ingått att stötta chefer. Erfarenhet av rekryteringsverktyget ReachMee, licens för Cut-e:s och/eller PAT:s tester, goda kunskaper om arbetsrätt samt erfarenhet från offentlig sektor är meriterande.

Som person är du självgående och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att göra personbedömningar och du är en erkänd relationsbyggare. Du är tydlig i din kommunikation, är strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-chef Linda Ullman på 08-408 980 88.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg senast den 15 juni 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!