Biträdande Kontorschef Företag/Private Banking till Swedbank

Rekryterare
Swedbank
Plats
Falun
Annonserat
den 7 juni 2018
Stängs
den 15 juni 2018
Kontakta
Linda Jonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Brinner du för företags-och sparaaffären? Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en intensiv miljö där vi stimuleras av utmaningar, förändringar och viljan att göra skillnad på marknaden.

Om jobbet
Som Biträdande Kontorschef för Kundansvariga Företag, PB och Premium samt Kundstöd i Falun blir du en viktig person för kontorets framtida utveckling. Det är dina insatser som gör att vi får motiverade medarbetare, nöjda kunder och är en lönsam bank. Det gör du genom ett engagerat ledarskap. Ditt uppdrag är att se till helheten för kontoret i alla lägen även om ditt huvudansvar ligger i att utveckla och driva kontorets företags- och sparaaffär. På kontoret är vi är 25 medarbetare varav du kommer att ha personalansvaret för 14 av dessa. Vi har ca 30 000 privatkunder och ca 3 000 företagskunder. Här finns en intressant företagsmarknad med allt från enmansföretag till börsnoterade bolag och vi jobbar med kunder i alla segmenten.
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
För att lyckas i din roll hos oss drivs du av att leda, inspirera och utveckla medarbetare. Du vet att coachning sker i vardagen och att det därför är viktigt att vara både synlig och tillgänglig för att utveckla medarbetarna och kundaffären, det är så vi ser på nära ledarskap. Bra chefer utvecklar bra medarbetare som skapar goda prestationer. Du har en gedigen erfarenhet av företagsaffären och tycker om förändringar. Det är meriterande med tidigare ledarerfarenhet samt erfarenhet från sparaffären.

Ditt ansvar

 • Du har ansvar för resultat, risk och försäljning
 • Du leder, utvecklar, följer upp samt coachar dina medarbetare under utveckling och förändring
 • Du deltar i kreditarbetet, säkerställer kreditkvalitet och affärsmässighet med en balanserad och hållbar risk
 • Du driver digitaliseringen inom den enhet där du verkar och säkerställer att alla i ditt team tar till sig det digitala arbetssättet
 • Du är Swedbanks företrädare externt - en ambassadör och förebild för Swedbank genom att representera banken i det lokala näringslivet
   

Du kanske tidigare har jobbat med

 • Ledarskap
 • Företagsaffären större företag
 • Kreditanalys
   

Möjliga nästa karriärsteg

 • Ledarskap inom andra delar av banken
 • Kontorschef
 • Biträdande Regionchef
   

Varför jobba med mig?-Linda Jonsson 
Jag är en engagerad, positiv och tydlig chef som ger ansvar och involverar. Jag drivs av att utveckla människor, se människor lyckas och för egen del älskar jag att lära mig nya saker. Jag är nyfiken av naturen och ser möjligheter i de flesta situationer.

Jag vill se en egen drivkraft hos mina medarbetare samtidigt som man är en god lagspelare. Jag förväntar mig att du liksom jag brinner för att göra affärer och samtidigt överträffa kundens förväntningar.

På Falukontoret har vi roligt tillsammans i en positiv och tillåtande arbetsmiljö där vi lever efter bankens värderingar. Det är så vi utvecklas som medarbetare och grupp.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.