Plantagen söker import och export manager

Rekryterare
Plantagen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2018
Stängs
den 8 juli 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Plantagen söker import och export manager
Vill du följa med på Plantagens resa framåt och vara delaktig i hela processen kring import och export? Har du tidigare jobbat med tullfrågor och vill ta nästa steg i karriären?

Då har Plantagen din nästa tjänst!

Plantagen söker en självständig och driven import och export manager till deras kontor i Barkaby. Du kommer att jobba med hela flödet och i en internationell miljö. Du välkomnas till ett prestigelöst och härligt gäng kollegor.

Arbetsuppgifter; 
Du kommer att vara den personen på Plantagen som har det övergripande ansvaret för att deras import och export fungerar på bästa sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

  • Ansvara för processerna gällande import och export
  • Säkerställa nödvändiga tillstånd och dokument med relevanta myndigheter
  • Ansvara för processerna kring tullager
  • Stödfunktioner för interna avdelningarna och säkerställa att de gör rätt saker gällande import och exportprocessen.

I den här tjänsten ställs det krav på att du tar ett helhetsansvar och du kommer att ha mycket kontakt både internt med de olika avdelningarna men även externt. I denna bransch händer det mycket så du måste trivas i en föränderlig miljö. Du kommer inte att ha något personalansvar inledningsvis.

Kvalifikationer;
Du ska ha en universitetsutbildning inom ekonomi eller logistik. Du ska ha jobbat minst i 3 år med export och import av konsumentvaror. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och du har mycket goda datakunskaper, framför allt i Excel.

Du drivs av att prioritera, organisera och planera. Du gillar att lösa problem samtidigt som du har ett helikoptertänk för processerna. Du är självgående och kan driva ditt jobb framåt, du är effektiv och har lätt för att fatta snabba beslut. Du jobbar prestigelöst och är flexibel samtidigt som du är kommunikativ. För att trivas hos Plantagen sprider du härlig energi omkring dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Plantagen med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz på 08-507 55 66.

Om oss
Med över 140 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, med en årlig omsättning på över 3,9 miljarder NOK. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.
Välkommen och dela vår passion!