Pricing Specialist till ISS

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 juni 2018
Stängs
den 15 juli 2018
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om Tjänsten
Som Pricing Specialist inom ISS är du en central spelare i de bid-teams som driver företagets största och mest komplexa anbud och upphandlingar. Du bidrar med ditt kunnande inom pricing och agerar som garant för att de anbud och offerter som lämnar företaget har en kommersiellt framgångsrik prismodell som möter marknadens önskemål och samtidigt uppfyller ISS interna krav på lönsamhet.

Du kommer att arbeta både med nya affärer såväl som befintliga kontrakt som ska omförhandlas för ytterligare en kontraktsperiod. Komplexiteten i anbuden är hög med en stor mängd variabler att hantera och beräkna. Som Pricing Specialist är du länken mellan den operativa verksamheten, som tar fram lösningar till kunden, och den kommersiella säljorganisationen som driver sälj och anbudsarbetet.

Rollen ingår i ett etablerat team om ca tio erfarna kollegor inom Pricing och Calculation.

ISS är ett stort företag med många kontaktytor och intressenter som tillsammans utgör en dynamiskt och affärsmässig miljö. Service ligger i organisationens DNA och speglas självklart även i arbetet inom Pricing-funktionen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och rapporterar till Head of Pricing & Calculation. Placering är vid ISS representativa och funktionella huvudkontor beläget vid vattnet i Liljeholmen.

Vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av något eller gärna flera av områdena pricinganbudsarbete eller kalkylering. Det är meriterande om du har en yrkesmässig bakgrund från ett större internationellt företag. Har du arbetet som konsult inom något av dessa områden tror vi att du har goda förutsättningar att lyckas väl i rollen.

  • Utöver din yrkesmässiga bakgrund önskar vi oss att du har följande formella kompetens, erfarenhet, färdigheter och egenskaper;
  • Högskole-/universitetsexamen med inriktning mot ekonomi, matematik, logistik eller motsvarande
  • Branscherfarenhet inom Facility Management är meriterande men inget krav för tjänsten
  • Noggrannhet
  • God initiativkraft och samarbetsförmåga
  • God analytisk förmåga
  • God vana av att arbeta strukturerat och effektivt mot deadlines
  • Förmåga att både tränga in i detaljer samt se helheten i komplexa sammanhang
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska

På ISS söker vi individer före titlar. Vi trivs bäst med personer som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och har kul tillsammans när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

Vi erbjuder
ISS är en global koncern med en uttalad strategi att utveckla verksamhetens nyckelresurser – medarbetarna. Visionen är att bli världens främsta serviceföretag och du kommer att bli en viktig spelare hos oss med möjlighet att påverka, bidra och initiera förbättringar.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82 peter.palmqist@constatera.se.

Besvara gärna dessa två frågor i ditt ansökningsbrev;

1. Vad lockar dig i rollen?

2. Hur ser du att du kan bidra i rollen?

Välkommen med din ansökan!

www.se.issworld.com