Business Controller till Paynova

Rekryterare
Paynova
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 juni 2018
Stängs
den 5 augusti 2018
Kontakta
Martin Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en person som trivs i en tjänst med affärsnära analys där du förväntas leverera snabbt i en föränderlig verksamhet?  Läs vidare! Paynova står inför många spännande utmaningar och söker nu en Business Controller med affärsdriv och en stark önskan om att vilja vara med och utveckla verksamheten.

I rollen som Business Controller är du ansvarig för Paynovas affärsanalys. Du kommer även att arbeta med analys och uppföljning av resultat mot prognos samt budget för Paynova. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm och du rapporterar direkt till CFO. Du kommer att ha en helhetsbild över organisationen då du arbetar nära hela ledningsgruppen samt vara en mycket viktig del i Paynovas fortsatta tillväxtresa. 

Arbetsuppgifter

 • Bygga upp en Business Controller funktion som håller högsta klass.
 • Personalansvar för 1 person.
 • Vara en naturlig del av det kommersiella arbetet inom Paynova med fokus på analyser och beräkningar inför affärsbeslut.
 • Framtagande och uppföljning av business case samt bistå vid kundmöten.
 • Ansvarig för enskilda utvecklings- och förbättringsprojekt.
 • Fortsatt utveckling av prognos- och budgetarbetet inom Paynova.
 • Intäkts- och kostnadsuppföljning samt rapportering och framtagande av beslutsunderlag till ledningsgruppen.
 • Uppföljning, rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut samt delaktig i framtagande av årsredovisning.
 • Stöd till CFO. 

Vem söker vi?

 • Du har universitetsexamen med inriktning mot redovisning, finansiering eller motsvarande med minst 5 års relevant erfarenhet.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från reglerad verksamhet som bank/finans.
 • Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Utmärkta kunskaper i MS Office, speciellt MS Excel. Har du erfarenhet inom SQL är det mycket meriterande. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad med en hög analytisk förmåga. Du vill förstå dig på verksamheten och kan se helheten från ett helikopterperspektiv. Du har ett högt personligt driv och trivs med att självständigt driva igenom förbättringar. En positiv och lösningsorienterad attityd är en självklarhet för dig. För att trivas på Paynova bör du vilja ta ett stort eget ansvar och vara beredd på att driva och utveckla ansvarsområden. 

Din ansökan

Vill du bli en del av Paynova? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Martin Andersson (070-573 10 10) på Boardtalk. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

Om bolaget

Paynova är ett entreprenörsdrivet fintech-bolag inom betalningslösningar online. Våra betalningslösningar används idag av flera stora kunder som SJ, Skruvat.se och Pinchos. På kontoret är vi strax under 50 anställda, och med en platt organisation och öppet klimat kan den enskilde medarbetaren få ta stort eget ansvar. Som medarbetare uppmuntras du att komma med idéer och det finns goda möjligheter till personlig utveckling. En tydlig start-up känsla präglar företaget och det är högt i tak och nära till beslut.