Rådgivare till Ålandsbanken, Göteborg

Rekryterare
Ålandsbanken
Plats
Göteborg
Annonserat
den 25 juni 2018
Stängs
den 31 juli 2018
Kontakta
Julia Palmer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med i vårt vinnarteam?
Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi söker en Rådgivare till vårt kontor i Göteborg
Inom Premium Banking arbetar vi med ekonomisk rådgivning med en helhetssyn. Vi vänder oss till förmögna privatpersoner och företagare som värdesätter en personlig relation och hög servicenivå. Vi söker dig som brinner för att skapa och utveckla förtroendefulla kundrelationer. Du har förmågan att kombinera rådgivning med försäljning på ett relevant och professionellt sätt som skapar mervärde för både kunden och banken. Som person är du öppen, har lätt för att nätverka och etablera nya relationer. Du ansvarar för att utveckla din egen kundbas och hanterar tillsammans i team kundens hela engagemang med placeringar, krediter, juridisk rådgivning och övriga banktjänster. För att trivas hos oss måste du ha en stark drivkraft och tycka om att ta eget ansvar. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och vill se resultat av ditt arbete.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som investeringsrådgivare eller motsvarande, samt innehar Swedseclicens, både för placering och bolånerådgivning. En akademisk examen är även det en merit.

Att bli en del av oss
Som en del i vårt team i Göteborg erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord: Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa.

Vill du veta mer?
Närmare upplysningar kring tjänsten ger Kontorschefen i Göteborg Mattias Breiter mattias.breiter@alandsbanken.se eller HR-chef Bodil Edling, bodil.edling@alandsbanken.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan och CV senast 31.07.2018. Då vi befinner oss i semesterperioder kommer intervjuer att hållas i augusti. Du kan därför förvänta dig återkoppling på din ansökan först då. Frågor som dyker upp under sommaren besvaras av HR Koordinator Julia Palmer på julia.palmer@alandsbanken.se.

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbudmed den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 5.400.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.