System controller till SJR

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 juni 2018
Stängs
den 11 augusti 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

System controller

Är du pedagogisk, social och har intresse för system? Då kanske nedan tjänst är något för dig!

Rollen innebär att vara delaktig i uppdatering av affärssystemet Navision för de olika kontoren med arbetsuppgifter som testning, sätta processer och dokumentera. I rollen ingår även att arbeta löpande med att automatisera och effektivisera processer kring bokföring i ekonomisystem. Du kommer även att utbilda personal internt vid behov. 

Du ingår i ett team på sex personer. Kundföretaget har kontor i centrala Göteborg. Detta startar som en inhyrning i sex månader och därefter finns möjlighet till en anställning hos kunden. Uppdraget är på heltid och startar i augusti-september. 

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller it eller motsvarande. Du har erfarenhet ifrån redovisning och gärna att du varit involverad i en implementering av system eller varit super-user i något ekonomisystem. Som person är du lugn, pedagogisk och serviceinriktad. Du trivs i en organisation med mycket förändringar och tempo. 

Ansök via sjr.se urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.