Dustin söker Legal Counsel

Rekryterare
Dustin
Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 juni 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och vidareutveckla en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter och tillhörande tjänster?

Dustin söker en driven, pragmatisk och strukturerad  bolagsjurist till huvudkontoret i Nacka Strand. Rollen har fokus på området Corporate & Compliance och innebär bland annat förändrings- och effektiviseringsarbete inom dataskydd, marknadsrätt, börsrätt och bolagsstyrning. Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med start i september och möjlighet till fortsatt anställning.

Du ingår i ett team av tre jurister och rapporterar till Dustins chefsjurist. Rollen är baserad i Nacka Strand och resor till övriga Nordiska kontor kan förekomma. Huvuddelen av arbetet sker på koncernspråket engelska.

Arbetsbeskrivning
Som bolagsjurist på Dustin arbetar du nära verksamheten och delvis kommer du att arbeta självständigt med projekt och processer tillsammans med andra funktioner.  I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Öka kunskap och medvetenhet kring dataskydd samt tillsammans med verksamheten vidareutveckla Dustins dataskyddsarbete. Du kommer att ha en viktig roll i Dustins Data Privacy Team, vars uppgift är att förvalta och förbättra verksamhetens hantering av personuppgifter.
  • Utveckla, implementera och kommunicera styrdokument och processer inom dataskydd och andra områden såsom affärsetik.
  • Utvärdera, utveckla och hålla juridiska utbildningar anpassade till verksamhetens behov.
  • Hantera bolagsrättsliga ärenden samt stödja verksamheten i legala och kommersiella frågor inom andra rättsområden.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen och cirka fyra års arbetslivserfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå och/eller bolag. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Du är intresserad av bolagsstyrning, börs – och bolagsrätt samt dataskyddsfrågor. Fokus kommer initialt vara inom främst dataskydd men arbetet kommer över tid att omfatta flera rättsområden. Som person har du ett starkt driv samt uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara del av ett team. Du inger förtroende och har god förmåga att samarbeta och skapa relationer. Dustin är en resultatorienterad organisation, vilket kräver att du kan anta ett pragmatiskt och affärsmässigt förhållningssätt i dina beslut och råd till verksamheten.  För att lyckas i rollen bör du ha en prestigelös inställning och mycket god kommunikativ förmåga.

Du erbjuds
På Dustin kommer du att ingå i ett passionerat team med fokus på att tillhandahålla pålitlig och affärsorienterad juridisk rådgivning till hela koncernen. Du erbjuds en rolig, utmanande och omväxlande roll med stort ansvar i en dynamisk organisation med god sammanhållning och engagemang. Dustin har en platt organisationsstruktur och det är inte långt från tanke till handling.

Vi erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Våra värderingar präglar vår arbetsplats och vi strävar efter att hållbarhet och mångfald ska vara en integrerad del av våra processer och genomsyra hela företaget. Vi har det roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Vi vill alltid bli bättre och göra saker på ett smartare sätt och uppskattar därför engagerade medarbetare som bidrar till detta. Vi sätter värde på mångfald då vi anser att det skapar den bästa dynamiken i verksamheten. Vårt huvudkontor är beläget i fina lokaler i Nacka Strand.

I denna rekrytering samarbetar Dustin med Jurek Rekrytering och Bemanning AB. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på 0766-33 14 42 alternativt anousheh@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se så snart möjligt.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten
Dustin har ca 1 000 medarbetare och är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter och tillhörande tjänster. Vi är bryggan mellan tillverkarnas stora utbud och de som vill hitta de bästa produkterna och lösningarna med fokus på små och medelstora företag. Vi erbjuder våra kunder en komplett lösning och fungerar därför som en one-stop-shop, så kunderna fokusera på sin kärnverksamhet. Koncernen finns i hela Norden och omsatte förra räkenskapsåret ca 9,3 miljarder kr.

Juristavdelningen på Dustin bidrar till koncernens lönsamma tillväxt genom att stötta hela den nordiska organisationen med pålitlig och affärsorienterad juridisk rådgivning på en balanserad risknivå. Avdelningens verksamhet omfattar tre huvudområden: Corporate & Compliance, Commercial & Contracts samt M&A & Strategy.

Fler sökningar så här