Danske Bank

Privatrådgivare till Danske Bank

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Sisjön Göteborg
Annonserat
den 29 juni 2018
Stängs
den 20 juli 2018
Ref:
19324
Kontakta
Nina Bjurving
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Danske Bank växer i Göteborg och vi söker nu dig som brinner för att hjälpa kunder nå sina mål, vill ha kul på jobbet och tillsammans med dina kollegor vara en viktig del i utvecklingen av Sveriges snabbast växande bank! Låter detta intressant? – Då kanske du är vår nästa Privatrådgivare!

Nu söker vi en ny Privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter i Sisjön strax utanför Göteborg.

I rollen som Privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden. I rollen ges du stora möjligheter att ta eget ansvar och driva ditt eget arbete framåt. Allt med ett fokus att skapa förtroende hos kunderna som leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en dynamisk och affärsorienterad arbetsplats med likasinnade kollegor, en plats där vi trivs och har roligt tillsammans. Arbetsplatsen präglas av höga ambitioner om att ge kunden den bästa möjliga rådgivningen, allt för att skapa ett värde för kunden i en tid med hög förändringstakt.  Vårt sätt att arbeta utmanar traditionella arbets- och förhållningssätt och vi söker dig som vill vara med oss på den resan. Sisjön präglas av väldigt intressanta kunder som ständigt utmanar och skapar möjligheter för oss som bank att utvecklas.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Det här är en roll där din kundfokus, förmåga att självständigt driva på ditt arbete och affärorienterade sätt kommer att komma till sin rätt. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund, och i samarbetet med dina kollegor. Det som gör att du trivs och utvecklas i arbetet är att arbeta med nya kunder och att utveckla befintliga kunders affärer, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Vi ser att du är en självgående person som tar ett stort eget ansvar för ditt arbete.

Du har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans, och ser värdet i att erbjuda våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet samt en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du är även SwedSec-licensierad samt har bolånelicens.

 Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper i urvalet för att du ska komplettera teamet på bästa sätt  

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta kontorschef Nina Bjurving på tel 0767-21 61 79 eller nina.bjurving@danskebank.se om du har frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-07-20.

Om oss
Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.