3 söker Team Manager Legal

Rekryterare
3
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 juli 2018
Stängs
den 17 augusti 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och utmana den svenska telekommarknaden på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa? Som Team Manager Legal kommer du vara en central del av bolagets juristfunktion, med stort fokus på att driva förändring och effektivisering.

Juristavdelningen på 3 är övergripande ansvarig för alla legala ärenden som rör 3Sverige. Juristteamet ger bolaget juridisk support inom bolagets samtliga verksamhetsområden. Som Team Manager Legal kommer du leda teamet och ha personalansvar för sju bolagsjurister. Du rapporterar till Director Legal and Regulatory.

Arbetsbeskrivning
Som Team Manager Legal ansvarar du för det svenska bolagets legala frågeställningar. Rollen är bred och du förväntas arbeta operativt med allehanda juridisk rådgivning men också med att coacha och utveckla bolagets jurister. Du kommer framför allt arbeta med avtals- och marknadsrättsliga frågeställningar där du kommer arbeta nära verksamheten och där du också förväntas ta en aktiv roll i själva besluten. Arbetet innehåller också en del bolagsrätt inklusive bolagsformalia

Vem är du?
Vi söker dig som har minst sju års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag, gärna med inriktning mot IT/Telekom. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med inriktning mot avtal och marknadsrätt. Du har en stor förmåga att hantera många frågor samtidigt och du är van att prioritera, göra riskavvägningar och fatta beslut. Som person är du engagerad, tydlig, noggrann, resultatfokuserad och van att ta egna initiativ för att driva projekt och förbättringar. Rollen kräver att du inspireras av ansvar, och du drivs av att utveckla andra på ett coachande och pedagogiskt sätt, men du behöver inte ha tidigare erfarenhet av en chefsroll.  Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du kan entusiasmera dina kollegor och medarbetare både i det dagliga arbetet samt ur ett långsiktigt perspektiv i en bransch med hög förändringstakt. 3 har även licenser i Danmark samt bedriver ett nära samarbete med sina systerbolag i Italien, Österrike och England. Ett krav är därför att du obehindrat skriver och talar engelska då tjänsten innebär regelbundna internationella kontakter.

Passar vi dig?
Tre är ett värderingsstyrt företag som under många år arbetat för att kunna erbjuda en öppen arbetsplats med ett arbetssätt där utveckling, delaktighet och engagemang är framträdande. Vi har under de senaste fem åren legat på topp-10 som en av Sveriges bästa arbetsgivare och har av Great Place to Work även blivit utnämnda till en av Europas 30 bästa arbetsplatser 2018.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar 3 med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85