Gruppchef Kundservice Bulk till Preem, Stockholm

Rekryterare
Preem AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 juli 2018
Stängs
den 18 augusti 2018
Kontakta
Sissel Pettersen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Brinner du för kundservice, har affärssinne och förmågan att se saker ur ett helikopterperspektiv? Är du en engagerad och driven ledare som motiveras av att se andra utvecklas? Vill du vara en del av ett bolag som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle? Då kan du vara den rätta för den här rollen!

Jobba för framtiden redan idag
Som Gruppchef Kundservice Bulk kommer du ansvara för att Preems företagskunder får branschens bästa bemötande och servicenivå. Du och ditt team på 8–10 personer löser inte bara de individuella kundernas behov utan söker även aktivt trender och tendenser i löpande avvikelser i avsikt att finna och lösa bakomliggande grundorsaker. Det leder till ständig utveckling och förbättring i vardagen och en stimulerande arbetsmiljö vilket smittar av sig till både kunderna och angränsande funktioner och avdelningar.

Preem är i process att implementera ett nytt affärssystem och inledningsvis kommer ditt fokus ligga mycket på processen i att genomföra detta. 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:
• ansvara för Preems kundservice för bulkaffärer till direktköpande företagskunder i nära samarbete med affärsägarna
• leda och inspirera personalen i det dagliga arbetet för att skapa en högklassig kundtjänst
• ansvara för att uppnå satta KPI:er och målområden samt driva ständig förbättring genom att inte bara lösa varje enskilt kundärende utan också söka, förebygga och åtgärda grundorsaker

Gruppen är en del av försäljningsavdelningen Industri & Marin och arbetar nära KAM teamet och Bunker Traders, Marin. Du kommer i rollen rapportera till Försäljningschef Industri & Marin.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt. I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017 placerar vi oss på plats nummer 2. Vi är såklart oerhört stolta över att våra medarbetare tycker vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering på Preems huvudkontor i Stadshagen. 

Har du den här bakgrunden?
• Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet av personalansvar och vi ser att du har arbetat med exempelvis kundservice, orderadministration, logistik, fakturahantering, reklamationshantering eller liknande
• Erfarenhet från B2B marknaden och vi söker dig som har arbetat med produkter alternativt komplexa tjänster såsom logistik/distribution/transport
• Vi ser det som en förutsättning att du har arbetat kundnära samt har god förståelse för affären och vikten av förstklassig kundservice
• Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning alternativt förvärvat dig samma kompetens genom längre arbetslivserfarenhet
• Har du erfarenhet av att byta affärssystem samt vana av att ständigt fokusera på att förbättra och utveckla ses det som starkt meriterande
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har förmåga att arbeta skriftligt och muntligt på engelska. 

Är det här du?
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en lyhörd, smidig och stark ledare med förmåga att motivera och inspirera. Du är strukturerad, prestigelös, kreativ och ambitiös och har god insikt i vilka insatser som ger resultat i kunddialogen. Du har en känsla för såväl affärer som ordning och reda och förstår att kopplingen mellan effektiv kundservice och lönsamhet är tydlig, stark och självklar. För att trivas hos oss tror vi du har en ödmjuk approach, förmåga att samarbeta och skapa relationer, en egen stark motor och en vilja att komma framåt. 

Ta reda på mer!
I denna rekrytering samarbetar Preem med Level Recruitment. Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sissel Pettersen på telefon 08-120 50 426. Urvalet och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner 

Om Preem
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2017 var Preems omsättning 69 miljarder SEK.

På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här.