Specialistsäljare Datacenter & Kommunikation till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 juli 2018
Stängs
den 19 augusti 2018
Kontakta
Sandra Erdös
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker Atea Stockholm dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på kundens it-infrastruktur kopplat mot kundens verksamhetskrav. Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Atea kallar sig stolt för landslaget i it-infrastruktur.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." - Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea.

Din roll i laget: I rollen som Specialistsäljare på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras it-infrastrukturlösningar kopplat mot kundens verksamhetskrav. Du är affärsmässig med teknisk förståelse samtidigt som du vill dela med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Du kommer till ett erfaret team där laget sätts före jaget. De dagliga utmaningarna löses tillsammans med närmsta kollegorna, lösningsarkitekter, konsulter och Ateas innesäljare. Du kommer primärt stötta en säljgruppering på ca 20st säljare inom affärsområdet Datacenter och kommunikation.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistsäljare är: 
-Presalearbete dvs designa och ta fram lösningsförslag med kostnadskalkyl
-Fortlöpande utbilda en säljgruppering om ca 20 personer inom affärsområdet Datacenter och kommunikation.
-Förstå kundens utmaningar kopplat mot verksamhetskrav

Din profil
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som Specialistsäljare bör du ha följande kompetens:
-Erfarenhet från it-branschen där din inriktning varit komplexa lösningar för Datacenter och/eller Kommunikation. 
-Vana och drivas av att arbeta mot uppsatta mål samt ett resultatinriktat synsätt med fokus på affären.
-Lätt för att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska.
-B-körkort. 

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Sandra Erdös på tel: 070-741 18 01 alternativt sandra.erdos@maxkompeten.se

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Atea är svenska landslaget i it-infrastruktur som har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. För Atea är det viktigt att du liksom företaget lever dessa värderingar.

Ateas erbjudande till dig 
Hos Atea är det alltid nära till beslut. De har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och deras medarbetares personliga utveckling och hälsa. Ateas kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort dem till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. 

Atea har alltid stora saker på gång. De gillar att utmana gängse regler och går ofta sin egen väg. De gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.