Field Application Manager till Neat

Rekryterare
Neat
Plats
Löddeköpinge
Annonserat
den 9 juli 2018
Stängs
den 12 augusti 2018
Ref:
SE-13214
Kontakta
Per Anders Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din uppgift blir att, under hela säljprocessen, bistå vår marknadsorganisation och våra återförsäljare på den nordiska marknaden med teknisk support och förslag till lösningar med hjälp av våra produkter och system. Ni besöker ofta kunderna gemensamt där du fungerar som tekniskt stöd och svarar på tekniska frågeställningar för att föreslå den tekniskt mest lämpliga och mest kostnadseffektiva lösningen för kunden. Det förekommer också att du själv besöker våra kunder, t.ex. vid produktdemonstrationer, utbildningar och uppföljningsmöten. Genom dina kontakter med våra kunder och återförsäljare får du också viktig information kring behov och önskemål som du för vidare till våra produktägare och utvecklare.

Vi söker dig med djup teknisk förståelse i kombination med ett kommersiellt intresse. Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, gärna inom elektronik eller teleteknik och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är också en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med kundkontakt. Du är en driven och positiv person med god logisk och analytisk förmåga. Du är vidare social som person och ser samarbete som den bästa vägen att nå resultat. För att trivas i rollen bör du vara inställd på att tjänsten innebär en hel del resor.

Professionalism, respekt och öppenhet är de värden som är basen för vårt arbete. Dessa värden ger avtryck i vårt dagliga arbete, i vårt samarbete med människor och när vi gör affärer. NEAT:s medarbetare brinner för innovationer, teknik och utveckling. Som anställd kommer du att se tecken på detta genom engagerade och nyfikna kollegor och en aldrig avtagande vilja att hitta förbättringar och nya lösningar. 

Är det här jobbet för dig? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 12 augusti 2018 via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13214). Frågor besvaras av vår konsult Per Anders Nilsson, Mercuri Urval, tel. 070-312 44 48.