Westermark Anjou söker nya talanger!

Rekryterare
Westermark Anjou
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 juli 2018
Stängs
den 23 augusti 2018
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Advokatfirman Westermark Anjou är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi vill vara det smartare alternativet för klienter som vill ha kvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Vi brinner för det vi gör och arbetar tillsammans för att trygga och utveckla våra klienters affärer.

Vår verksamhet bygger på kunskap, erfarenhet och kreativitet. Vi arbetar i en miljö där vi delar med oss. Vårt arbetssätt värdesätter respekt och förtroende och plockar fram det allra bästa av oss alla. Vi är övertygade om att vårt arbetssätt främjar laganda och arbetsglädje.

Byrån fortsätter att växa och vi utökar vårt erbjudande inom fastighet och finansiering - vi ser det som en bekräftelse på att vi tänker rätt. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och dela vår framtid.

Läs mer om oss på www.westermarkanjou.se.

Vill du bli en av oss?
Du har en juristexamen, kanske notariemeriterad eller jobbar på advokatbyrå och gillar juridik. Din personlighet är dock minst lika viktig som dina formella meriter. Du delar våra värderingar, tror på balans mellan arbete och privatliv, är förtroendeingivande, engagerad och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Du är också resultat- och affärsfokuserad, ansvarstagande och gillar att arbeta som en del av ett lag.

Låter vi som nästa steg i karriären?
Westermark Anjou samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om jobb hos oss kan du kontakta Ulriikka Uittomäki på tel: 076 633 14 40 eller ansök via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40