Rekryteringskonsult till Gazella, Stockholm

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Ref:
2260
Kontakta
Julia Minges.
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu rekryterar Gazella en Rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Vi fortsätter att expandera vår verksamhet, vilket innebär att vi även kommer att utöka vår personalstyrka. De senaste åren har vi vuxit med 50 % varje år och har som mål att fortsätta på samma spår. Vi efterlyser dig som är driven och som vill vara del av ett härligt gäng i en fartfylld miljö. För att trivas på Gazella så bör du vara ambitiös och professionell, med ett intresse för sociala möten. Dessutom så tror vi att du är en lagspelare med ett stort hjärta som sätter laget före jaget.

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Vi strävar ständigt efter att utveckla företaget och att ligga i framkant när det gäller digitalisering och marknadsföring. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. För att se mer av detta, titta gärna närmare på vår Instagram; gazella.se.

Din roll på Gazella kommer att vara operativ, med ansvar för att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen placera kompetenta ekonomer på våra klientbolag. I din roll kommer du att arbeta nära våra seniora managers, samt stötta våra mer juniora medarbetare. Du ges goda förutsättningar för att på bästa sätt växa som person och för den drivne har vi en tydlig karriärstrappa som tillåter dig att utvecklas karriärmässigt. 

Intervjuer för tjänsten kommer att påbörjas inom kort så vi rekommenderar dig att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta på ett målinriktat sätt med teamets bästa i fokus samt ta initiativ som på olika sätt stärker lagandan i gruppen
  • Driva egna rekryteringsprocesser genom att genomföra intervjuer, helhetsbedömningar och tester med rådgivning från interna specialister inom Gazellas affärsområden
  • Löpande analysera våra klientorganisationer och dess verksamheter för att framgångsrikt genomföra rekryteringar 
  • Att på ett professionellt sätt utveckla och följa upp långsiktiga affärsrelationer med både kunder och kandidater
  • Kartlägga möjliga sökvägar att finna matchande profiler för specifika konsult- och rekryteringsuppdrag
  • Ansvara för att proaktivt finna rätt profiler för uppdraget genom vårt samarbete med externa databasföretag, vårt searchverktyg och sociala medier
  • Representera Gazella vid olika externa kontakter, så som kundmöten och konsultevent
  • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer för leverans av kandidater samt vara med och utveckla vårt egenutvecklade search- och projektverktyg med tillhörande kandidatbank anpassad för ekonomer

Erfarenhet
Vi söker dig med 1–2 års arbetslivserfarenhet från en roll där du fått ta mycket eget ansvar, arbetat mot deadlines samt där du fått vana att hålla ett högt tempo. Du har läst mot eller innehar en akademisk examen. Tidigare erfarenhet ifrån ett serviceyrke, säljposition, kundtjänst eller från en kommunikativ tjänst är meriterande. Erfarenhet från en linjeposition inom ekonomi och finans är meriterande. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och har kvalitet i fokus. Dessutom är du en kommunikativ och målinriktad lagspelare som ser till att saker blir gjorda. Du besitter förmågan att leverera hög kvalitet enligt tidsplan och motiveras av resultat, glädje och av att se andra växa. I ditt arbete samarbetar du väl med såväl seniora som juniora medarbetare. På Gazella så arbetar vi tillsammans som ett lag och därför lägger vi stor vikt vid att du trivs bra i ett sådant klimat.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 100 anställda, varav ca 25 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Sammansättningen av personer på Gazella gör arbetsplatsen till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. Dessutom, för att hålla teamkänslan på topp, avslutar vi varje vecka med en gemensam AW och under året ordnas en rad olika teamaktiviteter, såsom träning, sportaktiviteter och restaurangbesök.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.