Business Controller till Kungsleden, Stockholm

Rekryterare
Kungsleden
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 juli 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Ref:
2262
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Business Controller till Kungsledens huvudkontor i Stockholm. Till denna roll söker vi en driven och kvalitetsmedveten person med stark analytisk förmåga. Vid sidan av det löpande controllingarbetet finns stora möjligheter att förbättra och vidareutveckla arbetssätt samt sprida kunskap om ekonomistyrning till resterande del av bolaget. Detta är en värdefull chans för dig som vill utvecklas som business controller och växa med din arbetsgivare, då denna tjänst kommer vara både utvecklande och utmanande. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Arbeta med rapportering i form av ekonomisk uppföljning och analys samt följa fastighetsportföljens utveckling
  • Ta fram och vidareutveckla relevanta KPI:er
  • Vara drivande i den löpande affärsplaneringen samt arbeta med budget och prognos
  • Löpande samarbeta med förvaltare, marknadsområdeschefer samt fastighetschefer och stötta genom analyser och rapportering
  • Utföra ad-hoc-analyser och delta i projekt för vidareutveckling av system, rutiner och processer inom den finansiella rapporteringen
  • Inrapportering till MSCI samt uppföljning och analys av data

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och 3-5 års erfarenhet från business control, alternativt redovisning eller revision. Erfarenhet från fastighets-/ byggbranschen är meriterande, men är inget krav. Du har erfarenhet av att föreslå, leda och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vi söker dig som är flytande i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift, och har god erfarenhet av att jobba i Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker en driven och strukturerad person som har lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter och trivs med att utveckla arbetssätt och rapporter. Du är social och med en hög servicekänsla, vilket underlättar ditt arbete som innebär mycket kontakt med övriga delar av organisationen. Din starka analytiska förmåga och siffersinne bidrar till uppföljning och kontroll som ger en helhetssyn över hela företagets verksamhet.

Kungsleden
Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att långsiktigt äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner och leverera en attraktiv totalavkastning över tid. Kungsleden erbjuder attraktiva och funktionella lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra fastigheter är lokaliserade i tillväxtorter såsom Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige. Genom ett brett utbud, god lokalkännedom och närhet till våra kunder möter vi kundernas lokalbehov och kan snabbt erbjuda nya lösningar när behoven ändras. Kungsledens långsiktiga mål är att vara Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Julia Minges och Johan Zethrin.