Målfokuserad Koncerncontroller, Helsingborg

Rekryterare
SJR
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 18 juli 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Charlotta Jerleke
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

MÃ¥lfokuserad Koncerncontroller
Är du en drivande och utvecklingsinriktad controller? Trivs du i en förändringsinriktad miljö där du får vara med och påverka morgondagen? Då kan det vara dig vi söker!

För vår kunds räkning i Helsingborg söker vi nu en koncerncontroller med klipp i steget som vill utveckla och utmana controllerområdet. Detta är en bred och mångsidig controllerroll där du bland annat får arbeta med prognos, budget och bokslut men framförallt med förändringsledning och strategiarbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti och löper initialt på under en åttamånadersperiod.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

-    Månadsbokslut
-    Årsbokslut
-    Prognos
-    Investeringsprojekt och uppföljning
-    Budget
-    Konsolidering
-    Förändringsledning
-    Driva utvecklingsarbete
-    Jobba strategiskt och utmana verksamheten och övriga controllers

Vem är du?
För att lyckas i rollen som koncerncontroller ser vi att du har flera års erfarenhet från controlling och förändringsarbete. Du har tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter och känner dig trygg i en roll där du får ta kommando och leda, effektivisera processer och rutiner. Vidare har du även en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har en god IT-vana samt är en avancerad användare av excel.

Som person är du positiv, kommunikativ och utvecklingsorienterad med höga ambitioner. Du har en stark analytisk ådra och en naturlig fallenhet för att utveckla och driva organisationer och processer framåt. Rollen innebär att samarbeta med flera personer, därför är det viktigt att du är social, samarbetsvillig och trivs med att ha människor omkring dig.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 040-665 51 03.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.