Affärsdriven Ekonomichef till Capio Go i Malmö

Rekryterare
Capio Go
Plats
Malmö
Annonserat
den 1 augusti 2018
Stängs
den 31 augusti 2018
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Capio Go är ett affärsområde inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Capio Go vann utmärkelsen Guldskalpellen 2018 för innovativt arbete med digifysiska vårdtjänster. Nu är vi inne i ett expansivt skede och breddar succesivt vårt patienterbjudande och söker därför dig som Ekonomichef.

Capio Go söker en affärsdriven Ekonomichef som kommer att ansvara för redovisning och rapportering. Vi söker dig som vill arbeta i en både utmanande och utvecklande roll där det ingår att proaktivt driva förändring och arbeta för tillväxt och ökad lönsamhet.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med att analysera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer för att utveckla affären. Du kommer att vara en viktig diskussionspartner till VD, ledningsgrupp och övriga kollegor i organisationen. Som Ekonomichef kommer du att rapportera till VD och ingå i bolagets ledningsgrupp.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Redovisning, rapportering och bokslutsarbete
  • Budgetering och uppföljning av budget
  • Likviditetsplanering
  • Drifts- och investeringskalkyler
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Ta fram och utveckla rutiner och processer

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och att du har relevant erfarenhet från en tjänst som controller eller ekonomichef. Du är van att arbeta med budget och prognoser samt uppföljning och analys. Du har ett starkt affärsdriv och vill arbeta med och utveckla affären. Vidare har du goda redovisningskunskaper samt gärna erfarenhet av e-handel eller vårdbranschen. Dina kunskaper i Excel är mycket goda och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Vidare är du intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt samt har en god samarbetsförmåga.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Capio Go med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Intervjuer kommer att genomföras tidigast i vecka 33.