Projektledare som vill bidra till ökad kunskap om privatekonomi till Finansinspektionen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 augusti 2018
Stängs
den 27 augusti 2018
Ref:
18-14340
Kontakta
Lars Malmström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som projektledare på avdelningen Konsumentkontakt arbetar du med Finansinspektionens (FI:s) satsning på privatekonomisk utbildning. Du har en viktig roll i att planera och driva olika utbildningsprojekt och du bidrar med kreativa förslag för att kontinuerligt vidareutveckla verksamheten. 

Rollen innebär mycket samarbete och kontakter med andra myndigheter, privata företag och organisationer samt leverantörer som vi arbetar tillsammans med för att utveckla och ta fram olika utbildningsinsatser. Du representerar FI i många olika sammanhang och tjänsten innebär en del resor inom Sverige.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att utveckla och driva projekt, gärna inom utbildning eller konsumentrelaterade ämnen. Du har god kunskap om privatekonomiska förhållanden och troligtvis en relevant akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi och/eller pedagogik. Det är också positivt om du tidigare arbetat med privatekonomisk utbildning, exempelvis som utbildare. Erfarenhet av arbete inom finansiell sektor eller från myndighet är meriterande.

Som person är du självgående, serviceinriktad, uthållig och strukturerad. Rollen som projektledare bygger på att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och har en mycket god samarbetsförmåga. Du kommunicerar tydligt och transparent samt har en vilja och förmåga att hitta lösningar. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi ser även gärna att du är en van kommunikatör som trivs med att tala inför andra och att du har goda kunskaper i engelska.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Lars Malmström på 08-408 980 31 eller lars.malmstrom@fi.se. Du kan också läsa mer om utbildningsinsatserna på www.gilladinekonomi.se.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta intyg/betyg senast den 27 augusti 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb