Processägare Kort till Skandia, Stockholm

Rekryterare
Skandia
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 augusti 2018
Stängs
den 5 september 2018
Kontakta
Jessica Bauer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Skandiabanken söker en affärsdriven och proaktiv Processägare som ska ansvara för kortbetalningar till produktområde Vardagsbank.

Om tjänsten
Som Processägare förvaltar och förbättrar du bankens processer inom Vardagsbank, du ansvarar för kortprodukterna men du kan få driva uppdrag inom hela Vardagsbank.

Exempel på tjänstens arbetsuppgifter:

• Förvalta bankens processer för kortprodukterna 
• Övergripande ansvar för processdokumentation för området
• Ansvar för områdets BCP (Busniess Continuity Plan)
• Styra, beställa eller delta i interna och externa ärenden samt projekt
• Agera beställare och uppdragsledare internt och mot leverantörer
• Representera banken i externa forum t ex hos Visa och leverantörer
• Vårda relationen och interagera med områdets leverantörer
• Delta i arbetet med att förbättra bankens generella processer 
• Tillse eller delta i arbetet med bankens regelverksefterlevnad 
• Löpande identifiera och rapportera brister och risker till Produktägare
• Ansvar för att allvarliga incidenter analyseras och att orsakerna elimineras
• Medverka vid prioriteringar av ärenden som rör Vardagsbank

Du rapporterar till Gruppchef Verksamhetsutveckling inom Vardagsbank och arbetar nära Produktägare som har huvudansvaret för kortprodukterna avseende budget, lönsamhet mm. Arbetsplats är primärt på Skandias huvudkontor på Lindhagensgatan i Stockholm men resor i tjänsten förekommer.

Är det här du?
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är strukturerad, handlingskraftig och målorienterad. Du har lätt för att samarbeta och hitta enkla och smarta lösningar. Vi ser att du har intresse och kunskaper inom verksamhetsområdet och tänker processorienterat. Du bör ha goda kunskaper inom området eller bank generellt. Du kan övergripande formulera krav och är bekväm med att sätta dig in i olika regelverk. Du samarbetar väl internt och externt och är ansvarstagande. Du har förståelse för agil utveckling och test.

Det är mycket meriterande om du har vana att arbeta med outsourcingparterners och leverantörer. Examen från högskola/universitet eller motsvarande är ett krav. Du har arbetat inom bank eller finans och har en grundförståelse för området och processarbete generellt. Kunskaper inom regelverksefterlevnad är mycket meriterande.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Skandia med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422 eller Christian Smith på 08-120 50 400. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: betalprodukt, kortprodukt, kortbetalning, processägare, vardagsbank, processförvaltning, processförbättring

Om SkandiaBanken
Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor. Läs mer på www.skandia.se

Liknande jobb

Liknande jobb