Redovisningsekonom till vår kund i Mölndal

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 augusti 2018
Stängs
den 8 september 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR söker en Redovisningekonom till vår kund som har kontor i Mölndal. Du kommer vara inhyrd under sex månader och därefter gå över till en anställning hos kunden.

Du ingår i ett ekonomiteam på sex personer.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avstämning av balanskonton
  • Moms och skattedeklarationer
  • Ansvara för hantering och avstämning av anläggningsregistret
  • Periodisk sammanställning samt statistik till SCB
  • Likviditetshantering som omfattar kontakter med ägaren i Holland
  • Ansvara för administration av bolagets bilpark samt samtliga servicebilar i organisationen
  • Backup för att hanterar betalningar och vissa andra bokningar i vårt affärssystem

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av löpande bokföring och avstämningar samt gärna utbildning inom ekonomi. Vi söker dig som är säljinriktad, gillar tempo och trivs med många kontaktytor.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.