Ekonomiassistent inom kundreskontra till västra Göteborg

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 augusti 2018
Stängs
den 9 september 2018
Kontakta
Katarina Forslund
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

SJR söker för vår kunds räkning en ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. 

Vad innebär rollen och vem söker vi? 
Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent med tyngden inom kundreskontra. Du kommer att få arbeta brett med hela flödet inom kundreskontra, samtidigt som du samarbetar tätt ihop med dina kollegor. Vi söker dig som har en relevant utbildning och som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är positivt om du har en viss bredd i din kompetens och kan stötta upp med fakturahantering, leverantörsreskontra, inbetalningar mm. vid behov. Vi tror att du är en person som kan beskrivas som social, serviceminded och teamorienterad och att du har en god förmåga att skapa relationer med såväl kunder som kollegor och andra kontakter. Du talar och skriver svenska flytande och är väl bevandrad i Officepaketet och har god vana av arbete i ett eller flera affärssystem.

Ytterligare information om uppdraget
Vår kund är ett eventbolag där man jobbar på i högt tempo och har roligt på arbetet. Vi söker dig som kan påbörja din anställning hos oss relativt omgående. Uppdraget är ett föräldravikariat och förväntas fortgå till februari 2019. Du kommer sitta i trevliga lokaler i Högsbo.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på telefonnummer 031-333 54 82. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.