Systemtekniker till Finansinspektionen i Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 augusti 2018
Stängs
den 6 september 2018
Ref:
1080
Kontakta
Linus Almblad
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som systemtekniker på Finansinspektionens (FI:s) It-avdelning tillhör du det team som arbetar med användarnära tjänster såsom klienthårdvara, mjukvara och mobila tjänster. Teamets fokus ligger på säkerhet, tillgänglighet och användarvänlighet på slutanvändarnivå. Ditt fokusområde kommer vara Microsofts System Center-svit "on-premise", avseende klienter och applikationer. Självklart bidrar du och stöttar övriga team och vår it-support i deras arbete. Du driver aktivt dina arbetsuppgifter och verkar alltid för hög tillgänglighet och stabilitet. Arbetet innebär även övervakning av system och infrastruktur samt att delta i it-reaterade utvecklingsprojekt och bedriva relevant omvärldsbevakning. Du förväntas aktivt bidra till förbättring av processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som systemtekniker och har mycket goda kunskaper inom klientoperativsystem (Win7/10), omkringliggande servrar, komponenter och infrastruktur för all klienthantering inom System Center-sviten. Vi ser också att du tidigare arbetat med automatisering och applikationspaketering för distribution i medelstora eller stora organisationer. Kunskaper om Citrix (XenMobile, XenApp), Exchange och MS SQL är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning, certifieringar eller på annat vis kan styrka dina kunskaper.

Som person är du självgående, analytisk och noggrann. Du tar initiativ, bidrar med gott samarbete och är tydlig och lyhörd i din kommunikation. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift och du bör vara van att dokumentera ditt löpande arbete samt författa instruktioner och rutiner för såväl slutanvändare som kollegor.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträdande avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass, vilket innebär att svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll krävs för anställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 6 september 2018. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!