Rekryteringskonsult till Finance Recruitment

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 20 augusti 2018
Stängs
den 16 september 2018
Kontakta
Johan Junggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finance Recruitment fortsätter växa och vi har på ett och ett halvt år mer än dubblat vår personalstyrka tillsammans med divisionen Talent Recruitment. Vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer blir en viktig del i vårt affärsområde Finance & Accounting. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan.

Detta är en mycket viktig position där du ingår i ett team men kommer ha ett eget helhetsansvar för rekryteringsprocessen. En typisk dag på Finance Recruitment är mycket dynamisk där du bland annat kommer arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer, administration och kontraktsförhandling. Du kommer snabbt att få ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt vilket ställer krav på ordning och struktur.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.

Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser framemot att göra plats för en till.

Bakgrund och personlighet
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av försäljning och du drivs av att göra affärer. Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare så är det mycket meriterande. Alternativt har du jobbat ett antal år inom ekonomi eller finans och letar nu efter en säljande och utåtriktad roll.

Som person är du social, kommunikativ och nätverkande. Du gillar detektivarbete och är van att hantera olika typer av personer. I rollen som rekryteringskonsult kommer du ha daglig kontakt med beslutsfattare och det är av yttersta vikt att du är prestigelös och ansvarsfull. Vidare så är du målinriktad och mycket van att arbeta mot tydliga mål. För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult hos oss krävs det att du är ambitiös och ansvarstagande person som likt oss gör vad som krävs för att nå dina mål.

  • Högskole-/universitetsutbildning med minst ett års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Du har lätt för att skapa kontakter och är bra på att bygga långsiktiga relationer
  • Som person är du resultatinriktad och ej rädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska både i tal och skrift

Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar. Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans 20 anställda och omsatte under 2017 drygt 93 miljoner. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Intresserad
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Ansök redan idag! Använd ansök-knappen och märk 1094 Rekryteringskonsult, urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om rollen kontaktar du Johan Junggren på 076 316 51 68 eller johan.junggren@financerecruitment.se.

Sökord: Stockholm, ekonomi, rekrytering, försäljning, sälj, konsult, recruitment, kam, key account

Liknande jobb

Liknande jobb