Junior bolagsjurist till 3

Rekryterare
HI3G ACCESS AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 augusti 2018
Stängs
den 20 september 2018
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och utmana den svenska telekommarknaden på en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa? I den här rollen kommer du att vara en viktig del av 3s juristavdelning, med stort fokus på att driva förändring och effektivisering.

Juristavdelningen på 3 är övergripande ansvarig för alla legala ärenden som rör 3Sverige. Juristteamet ger bolaget juridisk support inom bolagets samtliga verksamhetsområden. Vi söker nu en junior bolagsjurist som kan vara med och utveckla avdelningen ytterligare. Du tillhör ett team om sju jurister och rapporterar till Team Manager Legal.

Arbetsbeskrivning
Som junior bolagsjurist på 3 kommer du att arbeta aktivt i den operativa verksamheten. Du kommer ha en bred roll där du, förutom en mindre del administrativa uppgifter, förväntas arbeta nära affären med allehanda juridisk rådgivning. Du kommer framför allt arbeta med avtals-, bolags-; och konsumenträttsliga frågor, men du förväntas också kunna ge löpande rådgivning inom andra rättsområden.

Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din juristkarriär, nyexaminerad eller har arbetat något år på advokatbyrå eller bolag. Du lockas av bolagsjuristrollen och vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för telekom-branschen. Som person är du engagerad, driven och tar gärna egna initiativ. Du måste också vara bekväm med att hantera många olika frågor samtidigt och att prioritera. Du är prestigelös, serviceinriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta i ett bolag i ständig förändring och som jurist drivs du av att utvecklas och utmanas i din roll.

Du erbjuds
Är du rätt person erbjuder vi dig goda karriärmöjligheter med möjlighet att växa snabbt. Du kommer tillhöra en arbetsplats som utsetts till en av Sveriges bästa. Vårt arbetsklimat präglas av öppenhet, engagemang och framåtanda.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar 3 med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb