Inköpsansvarig till Eltel Power

Rekryterare
Eltel
Plats
Norrköping / Sundsvall / Bromma
Annonserat
den 22 augusti 2018
Stängs
den 28 september 2018
Kontakta
Natalie Jacquet

Inköpsansvarig till Eltel Power

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication Bygg, Communication Service och Aviation & Security, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8,000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information vänligen se www.eltelgroup.com

Till Eltel Power söker vi nu en Inköpsansvarig till teamet Anbud och Kalkyl

Segmentet Power tillhandahåller tjänster inom service och byggnation av elnät samt installation av laddutrustning för e-mobility, främst till nationella ägare av regionnät och distributionsnät inom elkraftområdet.  

Som ett led i en storsatsning inom området kommer vi att bygga ett specialistteam inom anbud och kalkyl som kommer att spela en viktig roll i affärsområdet Powers framtid. 

Teamet kommer att bevaka förfrågningar och bearbeta kunder (främst nya), leda arbetet med att hantera anbud och anbudsprocessen, ta in offerter från leverantörer samt skriva avtal. Teamet kommer även att ansvara för kalkylmallar och med hjälp av organisationen kalkylera, göra komplicerade beräkningar och kostnadskalkyler vilka affären sedermera baseras på. 

Ansvaret inom teamet kommer att delas upp och vi söker därför en person som är fokuserad på inköp och avtal med våra underentreprenörer (UE) och leverantörer. 

Som Inköpsansvarig kommer du att vara den person som i anbudsarbetet ansvarar för att plocka in offerter och skriva avtal med UE men även med våra leverantörer. Det kommer vara din uppgift att säkerställa att vi gör affärer på ett ekonomiskt och effektivt sätt samt efterlever Eltels interna processer.

Din Profil
För att bli framgångsrik i rollen som Inköpsansvarig behöver du tidigare arbetat med inköp och inköpsprocesser. Du behöver vara en person som är analytiskt lagd, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med både stabsfunktioner och linjearbetare samt har god förmåga att formulera dig i såväl tal som skrift. Givetvis har du ett sälj och marknadsintresse samtidigt som du är driven av att bygga upp en ny organisation tillsammans med Eltel.

Placeringsort är Norrköping, Sundsvall eller Bromma. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Eltel med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Senior konsult Natalie Jacquet på 073-421 79 86 eller Research konsult Betty Holmberg på 076-647 16 25 

Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under flik publika uppdrag. Välkommen med din ansökan senast den 28 september. Alla ansökningar och information behandlas konfidentiellt. 

Fler sökningar så här