Förvaltningscontroller till Castellum region Öresund

Rekryterare
Castellum
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 27 augusti 2018
Stängs
den 26 september 2018
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Förvaltningscontroller till Castellum region Öresund

Castellum är ett expansivt företag där nytänkande är en naturlig del av vardagen. Vi har bestämt oss för att ligga i framkant, så hos oss är du med och driver utvecklingen framåt. Du kommer att få folk att må bättre, trivas bättre och prestera bättre – och du kommer att få vara med och rita om kartan på hur en arbetsplats ska se ut och fungera. Vi är stolta över det som ”sitter i väggarna” hos oss, det som påverkar hur vi är mot kunder, mot varandra och mot omvärlden – Castellumandan.

Drivs du av att arbeta i en verksamhetsnära roll där du blir högst delaktig i att driva arbetet framåt? Är du en analytisk och nyfiken person som vill lära, tar dig fram och går det extra steget? Då är tjänsten som förvaltningscontroller region Öresund på Castellum något för dig. Region Öresund har kontor på attraktiva lägen i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

Om tjänsten
Du är tillsammans med chef affärscontrolling ansvarig för att lokalt driva och utveckla controlling- och ekonomifunktionen och bidra till att säkerställa att strategi- och verksamhetsmål nås. I den här rollen är du nära verksamheten - du har din fasta plats i Malmö, men arbetar regelbundet från de andra kontoren i regionen.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Att aktivt delta i och styra arbetet med budget och prognos 
  • Utveckling, effektivisering och kvalitetssäkring av arbetsprocesser
  • Verksamhetsstöd avseende rapportering och uppföljning
  • Fastighetsdeklarationer och -värdering
  • Projektadministration, t.ex. investeringskalkyler
  • Analyser och benchmarking för verksamhetsstyrning
  • Att ansvara för koordinering av fakturor, avräkningar och underhållsbudget

Du verkar även som superuser i Hypergene.

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning och 3-4 års erfarenhet som controller eller som analytisk redovisningsekonom med förståelse för och intresse av rollen som controller. Du är en erfaren Excelanvändare och har god vana av affärs- och rapporteringssystem. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska och erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande.

Du är en ambitiös och drivande person med servicekänsla som engagerar dig, tänker nyare och bidrar till att göra saker lite bättre. Du är nyfiken, proaktiv och kan såväl stödja och motivera som ifrågasätta och förändra. Då arbetet utförs både på detalj- och helhetsnivå behöver du vara noggrann samtidigt som du är analytisk och snabbt skapar dig en situationsanpassad förståelse. Det krävs att du har hög social kompetens, god samarbets- och kommunikationsförmåga och är duktig på att skapa långsiktiga och goda relationer. Det är även av vikt att du har viss pondus, är pålitlig, rak och tydlig samt har ett öppet sinne.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Castellum med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Liknande jobb

Liknande jobb