Järnvägsprojektör till Sweco

Rekryterare
Sweco
Plats
Göteborg / Vänersborg
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du bakgrund inom el och vill arbeta med teknik i framkant? Vill du ha en utmanande vardag med fokus på projekt inom järnväg och framtidens transport? Vi söker dig som är kommunikativ och som inte räds nya utmaningar. För rätt person ges god chans till personlig utveckling och ett härligt team med expertis inom området.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Swecos räkning dig med elbakgrund till sitt team bestående av 15 personer. Med ambition att växa söker de ytterligare medarbetare som kan bidra med sin kompetens. Sweco är en attraktiv arbetsgivare som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle och är i dagsläget störst på järnvägar inom Sverige. Du kommer att utgå från deras nya och fräscha lokaler belägna i centrala Göteborg med fokus på projekt som rör kontaktledningar och järnväg.

Initialt kommer du främst att arbeta på kontoret i Vänersborg för att säkerställa en bra introduktion och en brant utvecklingskurva. När du blivit mer självgående kan du välja om du vill utgå från Vänersborg eller Göteborg och längden på introduktionen styrs av dina tidigare erfarenheter. Sweco erbjuder goda utbildnings- och karriärmöjligheter där du på sikt kan avancera och få ta dig an andra roller inom företaget som exempelvis specialist, uppdragsledare eller gruppchef.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco där intentionen är att du på sikt blir anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i ett härligt gäng där ni tillsammans är med och utformar framtidens järnvägar. Din vardag kommer bestå av arbetsuppgifter relaterade till kontaktledningar där du främst är i kontakt med högspänning. Tillsammans med teknikansvarig gör du platsbesök där ni analyserar vad som behöver genomföras i projekten. Därefter lägger ni upp en plan och kalkyl för hur detta kan tillämpas för att uppnå bästa resultat.

Du kommer att ha god nytta av dina mer erfarna kollegor som stöttar dig i din utveckling där fokus ligger på att ta er framåt i projekten och säkerställa nöjda kunder. Då du är en representant för Sweco är det viktigt att du har en god social förmåga och är van vid att kommunicera då detta är av relevans för att få in nya projekt på sikt.

  • Förekommande arbetsuppgifter är exempelvis att genomföra kalkyler, medverka på projektmöten och konstruera i CAD, framförallt Microstation 3D.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har bakgrund inom el och några års erfarenhet i rollen som järnvägsprojektör alternativt har arbetat med byggnation av kontaktledning
  • Är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi lägger också stor vikt kring ditt intresse för denna roll. Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och nyfiken för andra tekniker. Du trivs med att arbeta i projekt och att ingå i ett team. Du ser helheten och ansvarar för projektets resultat vilket inrymmer en ärlig dialog kring både utmaningar och framgång. Vidare har du en problemlösande förmåga och är inte rädd att hugga i där det behövs.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, Tillsvidare

  • Placering: Göteborg/ Vänersborg

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här