Valideringsledare som tänker stort!

Rekryterare
Academic Work
Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

VALIDERINGSLEDARE SOM TÄNKER STORT, VILL HITTA VÄGEN OCH BLI INSPIRERAD!

Var du personen som agerade ”djävulens advokat” och lyfte motargument i skolarbetet? Vi söker nu dig som har högt satta krav på kvalité och som trivs i en kravställande roll gentemot leverantörer och internt inom organisationen. Tveka inte på att söka direkt då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning två Valideringsledare. Vår kund är ett nytänkande och kreativt företag inom fordonsindustrin som förbereder inför Europalansering av sin nya bil! Vår kunds värdeord är Think Big, Find a Way, Get Inspired vilka uppmanar till vision, ambition, kreativitet och initiativtagande.

Du kommer ingå i den avdelning som arbetar i de sista utvecklingsstegen av nya fordon. Som Valideringsledare kommer du hantera administration och kvalitetssäkring av delkomponenter till bilarnas interiör och exteriör. Detta innebär att du får hålla löpande dialog med komponentägare internt, underleverantörer och din projektledare. Arbetet ger dig möjlighet att strukturera och optimera kvalitetsprocessen, beställa och administrera egna provtagningar samt resa till underleverantörer inom Europa och till Kina.

Vår kund sitter i ljusa och fräscha lokaler på Lindholmen med vacker utsikt. Arbetsteamet har väldigt kul tillsammans och arbetskulturen ger utrymme för diskussioner högt som lågt blandat med många skratt. Det finns möjlighet till flextid och att kunna arbeta hemifrån. Du kommer initialt få en mentor som hjälper dig att komma in i rollen på bästa sätt och du har väldigt goda möjligheter att påverka eftersom alla processer är levande och formbara.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:

 • Sköta dialog samt förhandla krav med underleverantörer

 • Beställa och driva igenom testning av komponenter

 • Ansvara för administration och rapportering

Vi söker dig som har energi att vilja påverka och motiveras av att jobba strukturerat. Du har lätt för förändring då vår kund är relativt ny på marknaden och det inte finns satta strukturer vilket ger dig frihet att forma processerna! Du har lätt för att socialisera och räds inte att slå en signal till personer du tidigare inte har pratat med. Vidare motiveras du att hålla en jämn nivå i ditt arbete och av att ta ansvar och äga dina åtaganden.

VI SÖKER DIG SOM

 • Högskoleingenjörsexamen i Maskinteknik, Elektronik eller Mekatronik

 • Har intresse för och viss kunskap om en bils uppbyggnad då det gör det enklare att förstå

 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

 • Goda kunskaper i Microsoft Project eller Excel

 • Examensbevis och ett personligt brev som bifogas i din ansökan

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med teknisk provning, har kunskap av en bils uppbyggnad eller kan kinesiska.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Göteborg

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här