Business Controller till Kährs i Malmö

Rekryterare
Kährs Group
Plats
Malmö (Stad), Skåne
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 16 september 2018
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Business Controller till Kährs i Malmö

Vill du arbeta med business controlling på ett innovativt och marknadsledande företag? Är du en person som trivs i en dynamisk och snabbrörlig organisation? Kährs söker nu en Business Controller till huvudkontoret i Malmö. Tjänsten ingår i Central Finance och tillhör Business Control. Du behöver ha erfarenhet från controlling och har tidigare påvisat stark analytisk förmåga och erfarenhet att driva förändring i en komplex miljö.

Arbetsbeskrivning
Kährs söker en Business Controller som vill arbeta i en både utmanande och utvecklande roll där det ingår att proaktivt driva förändring och bidra till utveckling av affären. Du kommer arbeta med att  sammanställa, analysera och rapportera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer. Du kommer att ha ett brett kontaktnät och vara en viktig diskussionspartner inom Business Control och till övriga medarbetare i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Sammanställa, analysera och distribuera finansiell information
  • Uppföljning och lönsamhetsanalyser
  • Löpande analys av försäljning, kostnader och jämförelse mot måltal
  • Stödja Central Finance i bokslutsarbete
  • Utveckla rapporter och analysverktyg
  • Projektarbete
  • Budget och prognosarbete
  • Ad hoc analyser

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom och att du har ca 3 års relevant erfarenhet av arbete med controlling, gärna från ett internationellt företag. Du har erfarenhet av att sammanställa, analysera, och rapportera information samt är van att hantera stora datamängder i tex Excel. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av QlikView eller Cognos.  

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Som person är du positiv och prestigelös och har en stark vilja till personlig utveckling.  

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Kährs med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 16/9. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

 

Liknande jobb

Liknande jobb