Senior Associate/Director - rådgivare inom finansiering och riskhantering till JLL

Rekryterare
JLL
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 31 augusti 2018
Stängs
den 30 september 2018
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
På JLL satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med internationella kontakter. Just nu söker vi dig med en bakgrund inom fastigheter/finans och som vill jobba med avancerad finansiell rådgivning till fastighetsbolag. Arbetet innebär bl.a. att vara projektledare i rådgivningsuppdrag avseende våra kunders löpande förvaltning av låneportföljer och finansieringsuppdrag. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar men är samtidigt en självständig enhet med stark team-känsla och stor bestämmanderätt. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på JLL:s huvudkontor i Stockholms city och teamet arbetar nära JLL London och övriga Europa.

Dina huvudarbetsuppgifter

  • Strategisk och operativ finansieringsrådgivning till fastighetsbolag
  • Analys valuta-, ränte- och refinansieringsrisker
  • Värdering av låne- och derivatportföljer
  • Delta i presentationer och affärsförhandlingar
  • Hantera frågeställningar rörande fastighetsbolags finansverksamhet

Kvalifikationer

  • Civilekonom eller fastighetsekonom med akademisk utbildning med intresse för fastigheter och finans
  • Troligen minst 3-5 års erfarenhet från fastighets-, bank- eller finansbolag men annan bakgrund kan vara aktuell
  • Kunskaper och kontaktytor inom treasury-, corporate finance och fastighetsbranschen är meriterande
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska
  • Mycket goda kunskaper i MS Officepaketet

Vem är du?
Som person är du driven, analytisk och ambitiös. Du är trygg i dig själv, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt. För att trivas på JLL bör du drivas av ett intresse för makroekonomi, fastigheter och finansiella marknader. Du är kommunikativ i både svenska och engelska samt du skapar och upprätthåller med lätthet goda relationer. Om du redan har ett nätverk inom fastighetssektorn är det en fördel.

Din ansökan
Vill du bli en del av en framgångsrik koncern? I denna rekrytering samarbetar JLL med Boardtalk. Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Johan Magnusson, telefon 070-248 65 31 eller Ola Everhed, mail oeverhed@boardtalk.se på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om JLL
JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och fantastiska platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder, 300 kontor och 86 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. För mer information, besök jll.com.

I Sverige har vi kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, se www.jllsweden.se.

Liknande jobb

Liknande jobb