Fastighetsägarna Syd söker jurist inom fastighetsrätt

Rekryterare
Fastighetsägarna Syd
Plats
Malmö, Skåne
Annonserat
den 5 september 2018
Stängs
den 5 oktober 2018
Kontakta
Agnes Smedberg
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en fastighetsjurist till vårt kontor i Malmö som idag har tre fastighetsjurister i motsvarande befattning. Du kommer att arbeta med att bistå våra medlemmar med rådgivning, agera ombud vid i domstol och hyresnämnd samt hålla i utbildningar inom det fastighetsrättsliga området. I tjänsten kommer du att vara placerad i Malmö, men arbeta över hela regionen som är Skåne, Blekinge och Kronoberg.

Vem är du?
Du har juristexamen och för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet samt processvana. Det är meriterande om du har notariemeritering, erfarenhet från hyresnämnd eller motsvarande. Vi utgår ifrån att du har ett intresse för fastighetsrätt och hyresrätt. Andra erfarenheter som beaktas är kunskap om PBL och bostadsrätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är noggrann, ansvarstagande och självgående i ditt arbete. Du är serviceinriktad och har hög social kompetens. Du har gott omdöme och hög integritet.

Du erbjuds
Hos oss arbetar du med egna uppdrag och klienter. Ditt ansvar är stort samtidigt som det erbjuder goda möjligheter att själv planera tiden. På Malmökontoret kommer du att arbeta i ett sammanhang med sju drivna jurister som arbetar med olika rättsområden. Samtliga arbetar med eget budgetansvar.

I denna rekrytering samarbetar Fastighetsägarna med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar via Jureks hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på 0702-917046 alternativt agnes.smedberg@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

Om oss
Fastighetsägarna är en kunskapsorienterad branschorganisation med både bredd och spetskompetens inom frågor som rör fastighetsbranschen. Hos oss på Fastighetsägarna Syd arbetar ett tjugotal medarbetare inom olika områden som exempelvis fastighetsjuridik, hyresförhandling, kommunikation och opinionsbildning. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas.

Fler sökningar så här